Demi Lovato og Mike Johnson:

- Vi har vært på date

Et halvt år etter bruddet er artisten på flørter'n igjen.

NY FLAMME? Demi Lovato og Mike Johnson skal ha funnet tonen etter å først ha flørtet via sosiale medier. Foto: Instagram/Demi Lovato/Mike Johnson
NY FLAMME? Demi Lovato og Mike Johnson skal ha funnet tonen etter å først ha flørtet via sosiale medier. Foto: Instagram/Demi Lovato/Mike Johnson Vis mer
Publisert

Etter at det ble slutt mellom Demi Lovato (27) og klesdesigneren Henry Levi i mars har den talentfulle artisten vært singel.

Men nå kan det derimot se ut som om kjærligheteslivet hennes har fått en oppsving igjen. Onsdag bekreftet nemlig «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (31) at han har vært på date med Lovato.

Det var tidligere denne uken at rykter begynte å svirre om at duoen hadde funnet tonen sammen, og nå åpner altså realitystjernen seg om forholdet til artisten.

- Demi Lovato og jeg dro på date. Den kvinnen er ganske så forbløffende og fantastisk. Og det er alt jeg vil si om den saken, fortalte Johnson til Entertainment Tonight.

I følge en kilde nettstedet har snakket med, så er det stor sjanse for at 31-åringen vil be «Sorry Not Sorry»-sangeren ut på en ny date.

- Alt gikk veldig bra på det første stevnemøte. De hadde først tekstet hverandre frem og tilbake, og så møttes de i virkeligheten gjennom «The Bachelorette»-stjernen Hannah Brown.

Flørtet på sosiale medier

Hannah Brown (24) var årets ungkarskvinnene i den 15 sesongen av den amerikanske realityseriene «The Bachelorette» som hadde sesongavslutning i sommer. Her var altså Mike Johnsen en av ungkarene som prøvde å vinne hjertet hennes.

Mens serien gikk på TV gjorde Lovato det tidlig klart at hun hadde et godt øye til den kjekke 31-åringen. Ifølge Entertainment Tonight delte hun blant annet en Instagram story med sine 74 millioner følgere hvor det stod:

«Mike jeg aksepterer denne rosen».

Etter at Johnson ble sendt hjem av Brown, skrev han på Twitter:

- Jeg lurer på hvor min fremtidige kone er.

Da skal Lovato ha vært raskt ute til å svare - med blokkbokstaver:

- JEG ER HER MIKE. JEG ER HER KJÆRE. MIN MOR ELSKER DEG ALLEREDE.

Saken fortsetter nedenfor.

Brøt tausheten

Fjoråret ble et tøft år for Demi Lovato, preget av svært mye smerte og vonde minner.

I juli 2018 sjokkerte popstjernen nemlig en hel verden da hun ble hastet til sykehuset etter det som ble omtalt som en angivelig overdose. Først måneden etter ble hun skrevet ut fra sykehuset, og derfra dro hun direkte til avrusning.

I august snakket sangfuglen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 74 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å beseire, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.

I september valgte også Lovatos mor, den velkjente sangeren Dianna de la Garza (56), å uttale seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg tenker på hva som skjedde den dagen, sa moren.

Dianna fortalte videre at hun husker at hun ble bombardert med tekstmeldinger fra sine nære og kjære, som uttrykte bekymring for datteren hennes, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forsto alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, fortalte hun, og la til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine.

Løy om egen tilstand

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I 2017 røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Kom med innrømmelse

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet en hard kamp for å holde seg edru, og stjernen har dessuten uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

I fjor sommer, før sykehusinnleggelsen, slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet», synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Dårlig forhold til egen kropp

Demis problemer og usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen og bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

Klipp med Selena Gomez i forbindelse med saken om at henne har sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Video licensed from NTP Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hånd i hånd med tv-kjendis en uke etter skilsmissenyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer