<strong>DRO PÅ DATE:</strong> TV 2-profilene Sarah Natasha Melbye og Stian Barsnes Simonsen avslørte på programmet «Senkveld» fredag at de for åtte-ni år siden dro på en romantisk date. Foto: TV 2
DRO PÅ DATE: TV 2-profilene Sarah Natasha Melbye og Stian Barsnes Simonsen avslørte på programmet «Senkveld» fredag at de for åtte-ni år siden dro på en romantisk date. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi har vært på date

Stian Barsnes Simonsen og Sarah Natasha Melbye avslørte sin romantiske fortid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stian Barsnes Simonsen og Sarah Natasha Melbye jobber for tiden tett sammen som programledere i TV 2s nye talkshow «Ettermiddag».

Men da de sammen med programmets tredje programleder Silje Stang gjestet «Senkveld» på samme kanal fredag, avslørte de to at de allerede for åtte-ni år siden kjente hverandre svært godt.

- Vi har vært på date. Vi møttes på gravøl for programmet «Sone 2» og jeg tenkte at « dette er den mest fantastiske mennesket jeg har truffet i mitt liv. Jeg har lyst til å gifte meg og få barn med deg. Vi bare må på date,» sier Barsnes Simonsen.

På spørsmål fra «Senkveld»-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg sa duoen at det ikke hadde blitt noe klining på daten, som bestod av å spise og å se et stykke på Nationaltheateret.

Kort tid etter traff Stian Barsnes Simonsen Jannicke Kvamvold, som han i dag er gift og venter sitt andre barn med.

Det skal Sarah ha tatt tungt, ifølge Silje Stang, som hun har vært venninne med i mange år.

- Hun ringte meg og sa «han har møtt en annen».

Stian Barsnes Simonsen - som har bevart vennskapet med Sarah Natasha Melbye i årene siden den ene daten - sier den reaksjonen kom som en overraskelse.

- Dette fikk jeg vite i forigårs, sa han foran «Senkveld»-kameraene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir pappa for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer