- Vi har vært hensynsløse

D'Sound er spente på reaksjonene når de skal fremføre sin utplukkede låt i «The Hit».

SEOGHØR.NO: Torsdag ble de 14 artistnavnene som skal konkurrere i NRKs nye storsatsning, «The Hit», avslørt.

Blant de spente deltakerne er Simone Eriksrud og Kim Ofstad i D'Sound.

KREATIVE: Kim Ofstad og Simone Eriksrud avslører at de har gjort sitt beste for å gi sin utplukkede «The Hit»-låt sitt eget sound. Foto: FameFlynet Norway
KREATIVE: Kim Ofstad og Simone Eriksrud avslører at de har gjort sitt beste for å gi sin utplukkede «The Hit»-låt sitt eget sound. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Til Seoghør.no forteller de om utfordringene ved å plukke ut «sin» låt - som de mener har størst hitpotensial - blant de 42 sangbidragene fra ulike, ukjente låtskrivere.

- Vi har prøvd å gjøre denne låten som om den var vår. Prøvd å ikke ta så mye hensyn til låtskriveren, forteller Kim.

Både han og Simone er spente på hvordan låtskriveren, «han eller hun», vil reagere når vedkommende får høre deres versjon av låta i «The Hit».

- Jaa... Vi får nå se hvordan det går. Utfordringen var bare å gjøre den best mulig, og jeg føler vi har laget en dritfet låt, understreker Kim selvsikkert.

Se videointervjuet med D'Sound og flere av de andre «The Hit»-deltakerne i videoen øverst i saken!

En av de andre aktuelle artistene i NRKs direktesendte reality-satsning, er Venke Knutson. Hun avslører at det å være «live» på TV og å måtte velge mellom mange gode sangbidrag, kan få henne til å kle av seg.

«The Hit» har premiere på NRK1 fredag 5. september.

LES OGSÅ: Politiet ransaket Cliff Richards bolig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.