Katy Perry og Orlando Bloom:

- Vi har vært gjennom helvete

Popstjernen brutalt ærlig om forholdet til forloveden Orlando Bloom.

ÅPEN: Katy Perry innrømmer at alt ikke er like rosenrødt som det kan virke utad i forholdet til Orlando Bloom. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
ÅPEN: Katy Perry innrømmer at alt ikke er like rosenrødt som det kan virke utad i forholdet til Orlando Bloom. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått over fem måneder siden den verdenskjente popstjernen Katy Perry (35) sjokkerte fansen, da hun kunngjorde at hun venter barn med Hollywood-stjernen Orlando Bloom (43).

Gravidnyheten delte hun i musikkvideoen til låta «Never Worn White», hvor hun stolt viste fram sin voksende gravidmage - til fansens store ekstase. Den lille jenta i magen er ventet å komme til verden i disse dager.

Selv om Bloom og Perry trolig holder på med de siste forberedelsene til deres vesle datter ankommer verden, stopper ikke det 35-åringen fra å ta seg tid til et aldri så lite intervju i mellomtiden.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Åpen om trøblete tid

Til Apple Music's Zane Lowe åpner nemlig «Teenage Dream»-sangeren seg om at alt ikke er like rosenrødt som det virker utad i forholdet til Hollywood-stjernen, ifølge Us Weekly.

De fleste ihuga fans har nok fått med seg at det har vært en trøblete vei til der de befinner seg i dag. Stjerneduoen ble først kjærester i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre. I 2018 fant de tilbake til hverandre, og siden den gang har de holdt sammen.

Det er i anledning Perrys nye album «Smile» at hun tar seg tid til en prat med Lowe.

- Vi har vært gjennom et fuckings helvete. Vi har vært på bunnen og kjempet oss opp igjen, sier Perry brutalt ærlig om forholdet til Bloom.

GJENFORENT: Katy Perry og Orlando Blooms relasjon kan kanskje kalles et av-og-på-forhold. Nå venter de imidlertid barn sammen. Her i bryllupet til artist Ellie Goulding i 2019. Foto: NTB scanpix
GJENFORENT: Katy Perry og Orlando Blooms relasjon kan kanskje kalles et av-og-på-forhold. Nå venter de imidlertid barn sammen. Her i bryllupet til artist Ellie Goulding i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forteller hun at det er det låta «Witness» handler om, at hvis hun hadde mistet alt i dag, hadde hun kjempet seg opp igjen sammen med Bloom.

Jobber med forholdet

Til tross for at stjerneparet er på et bedre sted i forholdet i dag, legger hun ikke skjul på at det å opprettholde et forhold krever mye jobb.

- Dating er annerledes enn ekte forhold. Du må ta et valg hver bidige dag om å bli i forholdet, og du må jobbe hardt med deg selv med noen som speiler deg så intenst, fortsetter hun, og legger til at Bloom ikke lar henne slutte å jobbe med forholdet.

Videre hevder den vordende moren at Bloom ikke er Katy Perrys største fan, men at han er i forholdet for Katheryn Hudson (popstjernens egentlige navn, journ.anm.).

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

- Må bare følge strømmen

Skuespilleren og popstjernen forlovet seg i februar i fjor, på selveste valentinsdagen, og hadde bryllupet planlagt. Men som de fleste andre kommende ektepar ble de nødt til å utsette bryllupet sitt grunnet den pågående coronapandemien.

- For oss handler det om partnerskap og akkurat nå handler det om å ta ei uke av gangen. Vi hadde planlagt alt, men det ble avlyst. Så nå ser vi bare fram til en sunn fødsel. Det er morsomt. Det er akkurat som at man ikke kan legge for mange planer i år, fordi vi befinner oss i ei tid hvor man bare må følge strømmen, sier hun.

Dette er imidlertid ikke første gang Perry uttaler seg om forholdet til Bloom. Tidligere har hun lettet på sløret om bruddet mellom dem som fant sted i 2017.

Til tross for at det ble en lykkelig slutt for paret, innrømmet sangstjernen at hun var langt nede etter det nevnte bruddet. Det gjorde hun i et intervju med radioprogrammet SiriusXM, ifølge People.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Åpnet seg om kjærlighetssorgen

Bruddet med Bloom kom på samme tidspunkt som albumet hennes «Witness», med hitsangene «Swish Swish» og «Chained to the Rythm», ikke skal ha levd opp til forventningene.

I radioprogrammet fortalte Perry om hvordan den lille knekken, som ikke virket så stor fra utsiden, ble som et jordskjelv for henne selv - som nesten knakk henne i to.

- Jeg hadde slått opp med kjæresten min, som nå er min kommende barnefar, og jeg gledet meg til å sveve etter albumet. Men verdsettelsen gjorde meg ikke svevende, så jeg krasjet, fortalte hun til radiokanalen.

Videre fortalte hun hva som var den avgjørende faktoren til at hun kom seg gjennom den tøffe tiden.

- Takknemlighet er trolig det som reddet livet mitt, for hvis jeg ikke hadde funnet det så hadde jeg veltet meg i min egen sorg.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Gleder seg

Som nevnt kan Bloom og Perry om kort tid glede seg over å bli foreldre. Førstnevnte har ikke lagt skjul på hvor mye han gleder seg til å bli pappa for andre gang.

I midten av august gjestet nemlig Hollywood-stjernen «The Tonight Show with Jimmy Fallon» over video, og der åpnet han seg opp om forventningene.

- Jeg er så glad for å få ei lita pappajente. Jeg håper at hun kommer til å elske meg like mye som jeg vil elske henne, uttalte Bloom.

Fra før av har Bloom sønnen Flynn Christopher Bloom (9) sammen med ekskona Miranda Kerr (37).

LES OGSÅ: - På tide med prevensjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer