DE VIKTIGSTE: Sønnen Amadeus (15) ble storebror, da mamma i fjor adopterte solstrålen Zoe. Foto: All Over
DE VIKTIGSTE: Sønnen Amadeus (15) ble storebror, da mamma i fjor adopterte solstrålen Zoe. Foto: All OverVis mer

- Vi har trykket på stoppknappen

– Jeg vet ikke hvor han er. Vi har trykt på pauseknappen, eller stoppknappen, sier Carola.

SEOGHØR.NO: Kjærlighet og varme fylte Berwaldhallen i Stockholm, da Carola Häggkvist (47) feiret 30 år som artist torsdag. Kjente og kjære lot seg bevege av sangfuglens to timer lange hitparade, men et ansikt manglet i salen. Carolas kjæreste.

– Jeg vet ikke hvor han er. Vi har trykt på pauseknappen, eller stoppknappen, avslører hun til Expressen.

Det siste halvåret har en tydelig forelsket Carola fortalt om en hemmelig flamme, men aldri vist seg offentlig med drømmemannen. Under konserten tok hun flere ganger til tårene, men var krystallklar på at de kom av glede – og ikke av sorg.

– Jeg ble rørt av publikum, forklarer hun til Aftonbladet.

FANGET I TI ÅR: - Det ga meg en frihetsfølelse, sa Carola ifølge Aftonbladet om skilsmissen fra norske Runar Søgaard. De var gift fra 1990 til 2000.
FANGET I TI ÅR: - Det ga meg en frihetsfølelse, sa Carola ifølge Aftonbladet om skilsmissen fra norske Runar Søgaard. De var gift fra 1990 til 2000. Vis mer

Tobarnsmoren har slitt med å finne lykken, siden hun i 2000 skilte seg fra Kongsvinger-predikanten Runar Søgaard (46). I alle fall med en mann. I fjor adopterte hun nemlig solstrålen Zoe (4) fra Sør-Afrika, og morskjærligheten har satt all hjertesorg i skyggen.

– Jeg har det fint med sangen og barna mine, forteller hun til Expressen.