- Vi har to kameler som venter på oss

Thomas Numme og Harald Rønneberg har store planer for den nye «Senkveld»-sesongen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor var «Senkveld»-duoen Thomas Numme (42) og Harald Rønneberg (39) i Athen for å spille inn en av guttas konkurranser. Se og Hør var først ute med videoen og viste deg den morsomme seansen, som senere ble vist i TV 2-programmet.

Selv om begge to syns at innspillingen av den berømte «Mamma Mia»-scenen var flaut, blir enkelte ting like flaut i år. Første stopp er Marokko.

- Altså det tror jeg faktisk. Vi har noe på gang. Jeg vet at vi har to kameler nede og venter på oss i Marokko. Men ikke sammenlign det med «Mamma Mia»-scenen, for det blir veldig rart, sier Harald

- Det går kanskje å sammenligne litt?, skyter Thomas inn.

- Å ja, du tenker på ... Ja, nettopp.

På stranden i Athen var det to lettkledde «Senkveld»-programledere som svingte seg foran kameraet. Det kan det også bli mer av i år.

- Vi får se. Vi har jobbet med kroppen da. Så hvis det blir kropp så får vi håpe at det ikke blir så frastøtende som det har vært før, sier Harald.

- Vi har jobbet hele jula, så det kommer til å bli akkurat det samme, kontrer Thomas.

- Jobbet med julemat eller trening?

- Julemat. High Carb!

Se videointervju med programlederene og klipp fra «Mamma Mia»-scenen i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Her lander «Senkveld»-Harald på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer