- Vi har store, fine truser og dekker til det vi må

Jo mindre klær, jo bedre er det, mener Katrine Moholt.

SEOGHØR.NO: I det populære TV 2-programmet «Skal vi danse» florerer det av korte, utringede og florlette danseantrekk.

Denne sesongen har unge Agnete Kristin Johnsen (20) vært en av dem som absolutt har bydd mest på seg selv, noe hun er komfortabel med.

PROGRAMLEDERE: Didrik Solli Tangen og Katrine Moholt utgjør et flott programleder-par. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
PROGRAMLEDERE: Didrik Solli Tangen og Katrine Moholt utgjør et flott programleder-par. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Programleder Katrine Moholt synes ikke det kan bli nok hud.

- Det må jo være mye hud, når du danser og trener så mye. Så jo mindre klær jo bedre er det. Man blir jo så varm. Pluss at det er jo supersexy med antrekkene som deltagerne våre har. Ja til mye hud, sier hun til Seoghør.no

- «Skal vi danse» er jo et familieprogram, kan det bli for mye hud?

- Nei det synes jeg ikke, her er vi så tekkelige alle mann. Vi har store fine truser og alt som skal dekkes til dekkes til. Her er det for én gangs skyld en dag i uka og en tid på døgnet hvor man kan få lov til å kle av seg litt, og føle seg litt fin og sexy.

Moholt vant første sesong av «Skal vi danse», men savner ikke tiden på parketten.

HUD: Agnete Kristin Johnsen viser mye hud i konkurransen.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
HUD: Agnete Kristin Johnsen viser mye hud i konkurransen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

- Nei, vet du hva jeg er så glad for at jeg får være med hver uke. Så jeg er veldig glad for at det ikke er jeg som danser, og skal dømmes og kan havne i danseduell her, sier hun.

Mamma synes det blir for mye

Agnete Kristin Johnsen (20) har hatt minimale antrekk flere lørdager, men forteller til Seoghør.no at hun er komfortabel med det.

- Overraskende nok så er jeg komfortabel med å vise så mye hud. Det er en del av gamet,  og jeg var innstilt på det, så det går helt fint, sier hun.

En som ikke er så fornøyd med mengden hud som vises, er mammaen hennes.

- Kjæresten min sier ikke så mye om det, men det er verre med mamma. Hun sier huff, hva er det hun har på seg nå! Hun synes jeg viser litt for mye av og til, men sånn er jo mødre vet du, sier Agnete til Seoghør.no.


LES OGSÅ: Tilbake i konkurransen