VIL LAGE JULEBORD: Skuespilleren og den ferske bloggeren Dennis Storhøi forteller til Seoghør.no at han har fått gode vennskap gjennom deltagelsen i TV 2s «Stjernene på slottet». Torsdag viste han seg på lanseringen av Kjentfolk.no på konsertscenen Cosmopolite på Torshov i Oslo.  Foto: Hedda Fannemel Espeli/ Se og Hør
VIL LAGE JULEBORD: Skuespilleren og den ferske bloggeren Dennis Storhøi forteller til Seoghør.no at han har fått gode vennskap gjennom deltagelsen i TV 2s «Stjernene på slottet». Torsdag viste han seg på lanseringen av Kjentfolk.no på konsertscenen Cosmopolite på Torshov i Oslo. Foto: Hedda Fannemel Espeli/ Se og HørVis mer

- Vi har stadig kontakt

Dennis Storhøi planlegger å ha flere gode middager med «Stjernene på slottet»-gjengen.

SEOGHØR.NO: Tidligere i høst delte skuespiller Dennis Storhøi (53) gode historier med Gro Hammerseng, Lise Karlsnes, Fredrik Græsvik og Toralv Maurstad i TV 2-programmet «Stjernene på slottet».

Og da han dukket opp på lanseringsfesten til det nye underholdningsnettstedet Kjentfolk.no i Oslo tordag, kunne han avsløre at kjendisgjengen fortsatt er gode venner.

- Vi har stadig kontakt. Vi har møttes et par ganger allerede, noen av oss. Men den største utfordringen er å få alle kalenderne til å klaffe, siden vi er opptatt på hver vår kant, forteller han til Seoghør.no.

- Blir det julebord med «Stjernene på slottet»-gjengen, da?

- Det hadde vært veldig hyggelig. Det er mange fine anledninger til å møtes nå frem mot jul, ha en rypemiddag eller noe sånt. Det finnes alltids anledninger til å spise god mat, understreker Storhøi videre.

53-åringen, som forbereder seg til NRK-serien «Kampen om tungtvannet» for tiden, er også en av kjendisbloggerne til det nye nettstedet.

- Planen for bloggen er å bruke den blandingen av fiksjon og virkelighet som jeg vanligvis lever i der også, forteller han.

I GODT HUMØR: Musiker Eldar Vågan var stilig ismale jeans og boots. Foto: Geir Egil Skog/ Se og Hør
I GODT HUMØR: Musiker Eldar Vågan var stilig ismale jeans og boots. Foto: Geir Egil Skog/ Se og Hør Vis mer

Artist og tidligere «Skal vi danse»-yndling Eldar Vågan (53), TV- og radiopersonlighet Petter Pilgaard (33) og «Skal vi danse»-favoritt Kathrine Sørland (33) viste seg også på den røde løperen torsdag kveld.

Mens blant andre Hanne Sørvaag (33), Marion Ravn (29), Aleksander With (26) og Marius Grønneberg underholdt fra scenen.

LES OGSÅ: - Ungene mine holdt på å le seg i hjel