Vita og Wanda Mashadi:

- Vi har spart intenst

Vita og Wanda har delt seng i ni år. Nå har de kjøpt sin første leilighet sammen.

LEILIGHETSEIERE: Vita og Wanda har kjøpt sin første leilighet sammen på Strømmen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
LEILIGHETSEIERE: Vita og Wanda har kjøpt sin første leilighet sammen på Strømmen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Dette har vi drømt om, jobbet for og ønsket oss i mange år», skriver tv-profil og influenser Vita Mashadi (28) på Instagram fredag.

Sammen med tvillingsøster Wanda har duoen endelig kjøpt sin første leilighet sammen, som naturligvis er et stort steg for mange. Tvillingsøstrene har kjøpt det de beskriver som drømmeleiligheten sin, og etter å ha delt seng i mange år, får de endelig eget soverom og bad.

Til Se og Hør forteller Vita og Wanda, som er på vei på fjellet, at de kjøpte leiligheten tidligere denne uken.

- Det føles veldig rart, veldig gøy og veldig voksent. Vi har ikke klart å lande helt ennå, nei, men det gjør vi nok når vi får sett leiligheten på nytt, forteller de.

Vil ikke røpe kjøpesummen

Tvillingsøstrene har nemlig bare sett sitt kommende hjem én gang tidligere, i en halvtime.

De overtar leiligheten allerede til sommeren, men ønsker ikke å si nøyaktig dato. Hva de måtte punge ut for det nye hjemmet ønsker de heller ikke å dele, men de kan si at de blir boende på Strømmen.

- Vi har spart intenst på kort tid og drømt om dette lenge.

Duoen har kjøpt et nybygg hvor man i utgangspunktet kan flytte rett inn, men tvillingene ser for seg at de vil sette sitt eget preg på leiligheten ved å pusse opp enkelte ting.

Krangling over oppussing tror de imidlertid de slipper unna.

- Vi er ganske enige. Wanda er god på å ta avgjørelser, så da drøfter vi litt så sier jeg at hun får bestemme. Der har det fungert ganske godt.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Målet til søsterduoen var å kjøpe seg bolig før fylte 30. Senere i år blir de 29, og har altså klart det med god margin. Vita legger imidlertid ikke skjul på at det er litt vemodig å ikke skulle dele rom med søsteren lenger.

«Men jeg tror jeg snakker for oss begge (og alle rundt oss) når jeg sier at det fader meg var på tide», deler hun på Instagram, og legger til at de heldigvis fremdeles vil være under samme tak hvis savnet skulle bli for stort.

«Jeg er stolt, glad, spent og enda i sjokk over at vi klarte det. Nå gleder jeg meg til å fortsette drømmen på Strømmen, i vårt drømmehjem», skriver hun.

- Så stolt

Wanda har også delt bolignyheten med sine følgere på Instagram.

«Tenk at dette har vi klart helt selv, bare du og jeg. DET er voksenpoeng det! Det har vært en fryd å dele seng, do og dusj i ni år, men nå skal det bli deilig å endelig få sitt eget bad og soverom. Endelig er drømmeleiligheten vår, og jeg er så stolt av oss», skriver hun.

Det var VG som først omtalte saken.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram den nye leiligheten sin. Vis mer

Holdt kjæresten hemmelig

Tvillingsøstrene har tidligere åpnet opp om hvordan det har vært å dele seng, og forklart at når en av dem får seg kjæreste kommer de i en såkalt «package deal».

Og tidligere i år var det faktisk tilfelle. I en episode av «Tvillingterapi» kunne nemlig Wanda avsløre at hun ikke lenger var singel.

- Så til alle dere der ute, nå vet dere det, sa Wanda før tvillingsøsteren Vita Mashadi stilte spørsmål ved hva hun mente.

- At vi er sammen, svarte Wanda.

Influenseren har tidligere fortalt i podkasten at hun datet en mann, som hun har omtalt som «Askeladden», men hun har vernet godt om hvem den utkårede er. Den siste tiden har hun imidlertid delt flere og flere bilder av ham i sosiale medier.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

«Hvem hadde trodd det skulle bli oss to da du kom dansende bort til meg på Angst en kveld i februar? Takk for 2020», skrev hun 1. januar da hun delte et bilde av ham.

I podkastepisoden forklarte Wanda at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

- Problemet er at jeg har holdt det så latterlig skjult, men så begynte folk å finne ut hvem det er, sa hun.

LES OGSÅ: - Skammet meg hver gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer