- Vi har søkt om skilsmisse allerede

For første gang kommenterer Sandra Bullock forholdet til 17 år yngre kollegaen Chris Evans.

- Vi har søkt om skilsmisse allerede
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har det svirret rykter om at Sandra Bullock (49) skal ha funnet tonen med den 17 år yngre «Captain America»-stjernen Chris Evans (32).

Paret har nylig blitt observert sammen på flere middager, og Evans har tidligere fortalt at han har beudret Bullock helt siden han falt for henne da hun spilte i «Speed».

Med en god dose humor, åpner nå Oscar-vinneren seg om den påståtte romansen.

- Dere ligger litt etter. Vi har allerede giftet oss, men så begynte det å slå sprekker og vi bestemte oss for å separeres, fleiper hun til Entertainment Tonight, ifølge People.com.

- Vi har søkt om skilsmisse, og jeg håper alle vil respektere privatlivet vårt. Vi forblir venner og vil dele ansvaret for husdyrene. Det er bare ikke riktig å forlate dyrene, forsetter hun spøkefullt.

Bullock og Evans ble for første gang sett sammen i mars da de var på middag med en gruppe venner i West Hollywood. Deretter har de dukket opp sammen igjen både i april og tidligere denne måneden også.

Bullock har vært singel siden 2010, da hun brøt med ektemannen Jesse James, etter en massiv utroskapsskandale.

Evans gjorde det på sin side slutt med kjæresten Minka Kelly i oktober i fjor.

PÅ DATE? Her er Evans og Bullock (med ryggen til) på middag sammen med TV-personligheten Chelsea Handler.  Foto: All Over Press
PÅ DATE? Her er Evans og Bullock (med ryggen til) på middag sammen med TV-personligheten Chelsea Handler. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Nysingle Rita Ora viste formene

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer