- Vi har sex hele tiden

Sharon Osbourne skryter av sexlivet med ektemannen Ozzy.

GODT SEXLIV: Sharon Osbourne giftet seg med rockeren Ozzy for over 30 år siden, og skryter av at de fortsatt har sex mange ganger i uken.  Foto: All Over Press
GODT SEXLIV: Sharon Osbourne giftet seg med rockeren Ozzy for over 30 år siden, og skryter av at de fortsatt har sex mange ganger i uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteparet Sharon (59) og Ozzy Osbourne (63) vet hvordan de skal holde liv i ekteskapet 30 år etter at de ga hverandre sitt ja.

- Vi har sex hele tiden, sier hun ifølge nettstedet Showbizspy.

59-åringen var lenge kun kjent som «Black Sabbath»-stjernens kone, men ble verdensberømt da familien brettet ut privatlivet i realityserien «The Osbournes». Nå er hun fast programleder i «The Talk», men avslører at hun ofte tar seg fri for å være sammen med ektemannen.

- Vi pleide å ha sex fem ganger i uken. Nå tar jeg ofte pauser fra showet mitt, så vi kan ha sex, sier hun.

Når Ozzy er på turné frister ekteparet hverandre med frekke tekstmeldinger. Fru Osbourne har også vært åpen om sine mange skjønnhetsoperasjoner, og er svært fornøyd med sin egen kropp.

- Jeg har løftet brystene og de er perfekte. Det neste jeg må fikse på er haken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stygt brudd for Kelly  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer