- Vi har sett hverandre mer enn noensinne

Talentprogrammet har ført Jenny Langlo nærmere kjæresten.

HJELPER KJÆRLIGHETSLIVET: Jenny Langlo har sett mye mer til kjæresten Kristian etter at hun ble med i "Idol".  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
HJELPER KJÆRLIGHETSLIVET: Jenny Langlo har sett mye mer til kjæresten Kristian etter at hun ble med i "Idol". Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag kveld sto Jenny Langlo (18) på «Idol»-scenen og imponerte som vanlig dommerne med sin stemmeprakt og innlevelse. Nesten to måneder har gått siden 18-åringen sikret seg en plass i finalen.

Langlo er fra Stordalen i Sunnmøre, og har bodd på hotell i Oslo under deltagelsen i «Idol». Men Jenny synes ikke det er noe problem å være langt hjemmefra. 

- Jeg har et veldig spredt nettverkt, med mange kjære i Trondheim, Ålesund og i Stordal, Jeg er vant til å holde kontakt med dem på telefon, så det har gått fint, sier hun til Seher.no.

Jennys kjæreste Kristian Smoge (21) studerer i Trondheim og «Idol»-favoritten forteller at Idol faktisk har bidratt til et bedre kjærlighetsliv.

- Det er kjempeflott for oss. Det er enda mer praktisk enn om jeg hadde bodd i Ålesund. Han kommer ned til Oslo annenhver helg og vi har sett hverandre mer enn noen sinne, sier Langlo.

Selv om det går bra med kjærlighetslivet er det mange som savner Jenny hjemme i Stordal.

- Det blir ekstra stort med juleferie i år, og det blir deilig å komme hjem til det kjente og trygge.


Dersom hun skulle vinne talentprogrammet ser Langlo for seg mer arbeid i hovedstaden, men har ikke lyst til å flytte til Oslo.

- Jeg vurderer ikke å flytte til Oslo permanent. Hjertet mitt er i Trondheim, men jeg er åpen for mange muligheter.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Setter livet på vent under "Idol"  
Se videointervju med Jenny her![obj:media:10439]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer