LIVET SMILER: Stine Bredal Oftedal gjorde nettopp comeback etter en ankelskade, og også utenfor banen er hun svært fornøyd med livet om dagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
LIVET SMILER: Stine Bredal Oftedal gjorde nettopp comeback etter en ankelskade, og også utenfor banen er hun svært fornøyd med livet om dagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Stine Bredal Oftedal om langdistanseforholdet med kjæresten:

- Vi har sett hverandre mer enn jeg hadde trodd

Håndballstjernen forteller om avstandsforholdet til Rune Dahmke.

Publisert

(Se og Hør): I høst ble det kjent at det norske håndballtalentet Stine Bredal Oftedal (26) hadde forelsket seg i den tyske håndballstjernen Rune Dahmke (25).

Oftedal spiller for den ungarske toppklubben Györ, mens kjæresten spiller for THW Kiel i Tyskland.

I hverdagen er det hele 1000 kilometer som skiller det forelskede paret, og i et intervju med Dagbladet forteller 26-åringen om hvordan langdistanseforholdet fungerer:

- Vi har sett hverandre mer enn jeg hadde trodd, egentlig. Vi bruker det vi får. Er det 36 timer vi har, så er det 36 timer. Det er sjelden vi har fri i mer enn to dager om gangen, og har vi det, så er jo det egentlig litt mye, sier Oftedal.

Saken fortsetter nedenfor.

Not the worst start in 2018.. ❤️

Et innlegg delt av Rune Dahmke (@runedahmke)

- Vil gjerne ha mer

Overfor Dagbladet forteller håndballstjernen at hun og kjæresten skal ha tre ukers sommerferie sammen. Det skjer etter at Rune Dahmke er ferdig med landslagssamling om cirka halvannen måned.

Selv om et langdistanseforhold neppe er ideelt for de fleste kjærestepar, mener Stine Bredal Oftedal at de kunne ha hatt et verre utgangspunkt.

- For vår del, startet jo forholdet med at vi bodde i hver vår by. Jeg tror det er lettere enn at man først bor sammen og så flytter fra hverandre. Vi er vant til det, selv om vi selvfølgelig gjerne vil ha mer, sier hun til avisen.

- JEG TROR JEG TRAFF ET ØMT PUNKT DER: EM 2018 er i gang, men hvem er mest jålete? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Tidligere har kjæresten hennes for øvrig snakket svært varmt om den norske håndballjenta, i et intervju med VG Sporten.

- Hun er den beste personen jeg har møtt. Fantastisk håndballspiller også, men personligheten hennes er best. Jeg er veldig glad for at hun lot meg være kjæresten hennes. Jeg kunne ikke ha vært gladere, sa Rune Dahmke i januar.

Møttes i Paris

Stine Bredal Oftedal har tidligere avslørt overfor TV 2 at hun møtte sin to år yngre kjæreste via felles bekjente.

Overfor VG Sporten røpet Dahmke i vinter at det var hans tidligere Kiel-kollega Erlend Mamelund (34) som var mellommann for det første møtet.

- Vi spilte med Kiel i Paris, hun var der, og det var den første kontakten. Og sånn ble det. Håndballverdenen er liten, sa han.

På den tiden spilte Oftedal for en fransk håndballklubb i Paris, mens Dahmke altså spiller for håndballklubben THW Kiel, og for det tyske håndballandslaget.

Den tyske 24-åringen stilte for øvrig i en t-skjorte med «Stine 10» på ryggen da Bredal Oftedal var med på å spille Norge til VM-finalen i Hamburg i desember.

LAGVENNINNER: Stine Bredal Oftedal sier til Dagbladet at hun stortrives i Ungarn, selv om det er 100 mil fra kjæresten. Her avbildet med lagvenninne Nora Mørk på pressetreff i fjor.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
LAGVENNINNER: Stine Bredal Oftedal sier til Dagbladet at hun stortrives i Ungarn, selv om det er 100 mil fra kjæresten. Her avbildet med lagvenninne Nora Mørk på pressetreff i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Det var i fjor sommer 26-åringen forlot klubben Issy Paris til fordel for Györ i Ungarn. Der spiller hun sammen med flere kolleger fra det norske landslaget, både Kari Aalvik Grimsbø (33) og Nora Mørk (27).

LES OGSÅ: - Klinte til med nok en ny dame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer