BLIR FORELDRE: FBI-programleder Christian Strand og kona Madeleine skal bli foreldre. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: FBI-programleder Christian Strand og kona Madeleine skal bli foreldre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi har prøvd å holde det for oss selv

Christian Strand blir pappa for første gang.

SEOGHØR.NO: NRK-profil Christian Strand (33) skal bli pappa for første gang. Det avslører han på sin egen Instagram-profil.

På bildedelingstjenesten ha Strand lagt ut et bilde av kona Madeleine (27), som viser fram babymagen.

«Har prøvd å holde det for oss selv, men nå gikk det ikke lenger. Les på madeleinestrand.blogg.no #oslo #norge #love», skriver Strand til bildet.

bloggen (ekstern lenke, red. anm.) sin, utdyper Madeleine litt om graviditeten. Hun skriver at de har båret på hemmeligheten i flere måneder.

«De siste månedene har Christian og jeg sittet på en utrolig koselig hemmelighet. I vinter blir vi nemlig foreldre! Dette er privat og noe vi har kost oss med å ha for oss selv, og derfor har vi hverken villet bekrefte eller kommentere det - men nå kommer dette altså likevel ut. Og derfor ville jeg mye heller fortelle dere om denne hyggelige, lille nyheten selv! Vi gleder oss så mye til to blir til tre!», skriver hun.

Christian og Madeleine giftet seg i Toscana i Italia i fjor sommer.

- Jeg trodde ikke jeg skulle bli så følelsesmessig berørt, men da jeg satt i kirken i Toscana begynte jeg å gråte veldig. Det var stort og veldig gøy, sa Strand tidligere til Seoghør.no.LES OGSÅ: - Trodde ikke jeg ville bli så følelsesmessig berørt