WINNIE WHO: En uke etter fødselen spøkte Jennifer Aniston og Jimmy Fallon om opphavet til hans nyfødte datters navn. I motsetning til hva mange tror er ikke lille Winnie oppkalt etter Winnie-the-Pooh, kjent som Ole Brumm i Norge, men Lake Winnipesaukee Foto: All Over Press
WINNIE WHO: En uke etter fødselen spøkte Jennifer Aniston og Jimmy Fallon om opphavet til hans nyfødte datters navn. I motsetning til hva mange tror er ikke lille Winnie oppkalt etter Winnie-the-Pooh, kjent som Ole Brumm i Norge, men Lake Winnipesaukee Foto: All Over PressVis mer

- Vi har prøvd å få barn i fem år

Den nybakte pappaen Jimmy Fallon snakker ut om fertilitetsproblemene.

SEOGHØR.NO: I slutten av forrige måned ble talkshow-vert Jimmy Fallon (38) endelig pappa for første gang.

Han og kona Nancy Juvonen Fallon (46) ble nemlig foreldre via surrogatmor, og til Today snakker 38-åringen ut om fertilitetsproblemene han og hans åtte år eldre kone har opplevd.


Han avslører at han og Nancy har prøvd å få barn i fem år.

- Vi har prøvd alt. Alle som har vært i vår situasjon forstår hvordan det er. Det er helt grusomt.

Etter hvert bestemte paret seg for å la være å dele graviditetsnyheter med venner og familie.

- Vi fortalte folk om prosessen, men da skjedde det ingen ting, så vi ga opp. Det var veldig deprimerende, og veldig vanskelig for alle, minnes han.

Men nå kan endelig Fallon, som er programleder for talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon», nyte tiden som småbarnsfar.

- Jeg er så utrolig glad nå at jeg «freaker» ut!

Han og kona har gitt deres førstefødte navnet Winnie, men avslører i samme intervju at det ikke har noe med Winnie-the-Pooh (Ole Brumm, journ anm.) å gjøre:

- Kona mi og jeg forlovet oss i en hytte som har vært i hennes familie i en årrekke, som ligger ved Lake Winnipesaukee. Og vi var der hver sommer mens vi datet.

Den lykkelige ettbarnsfaren har følgende råd til folk som er i samme situasjon som han og kona har vært i:

- Jeg vet at det er folk som har prøvd lenger enn oss, men hvis det er noen der ute som er i ferd med å miste håpet, så bare hold ut! Prøv alle mulige alternativer, for du kommer til å oppleve det en gang. Du kommer til slutt til å ende opp med en familie. Og det er så verdt det.
 
LES OGSÅ: Sissel Kyrkjebø giftet seg i all hemmelighet