- Vi har også dårlige dager

Katrine Moholt nekter å kalle seg kjærlighetsekspert.

JOBBER MED FORHOLDET: «Allsang på Grensen»-programleder Katrine Moholt sier til Dagbladet at hun flere ganger har takket nei til avtaler, for å pleie forholdet til ektemannen Snorre Harstad. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED FORHOLDET: «Allsang på Grensen»-programleder Katrine Moholt sier til Dagbladet at hun flere ganger har takket nei til avtaler, for å pleie forholdet til ektemannen Snorre Harstad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Etter flere sesonger som programleder for det populære programmet «Jakten på kjærligheten» har Katrine Moholt hjulpet en rekke norske bønder med å finne den rette partneren.

Men selv vil ikke Moholt - som i mars avslørte at hun har overlatt jobben som Kirsten Giftekniv til TV 2-kollega Marthe Sveberg Bjørstad - kalle seg selv noen kjærlighetseksepert.

Til Dagbladet avslører at hun og ektemannen Sondre Harstad også har opplevd humper i forholdet.

- Vi har også dårlige dager. Men jeg tror man må jobbe for å få et forhold til å fungere. Jeg passer på å prioritere at vi har tid sammen, selv om det betyr at jeg av og til må velge bort annet.

- Nylig reiste vi til København bare vi to. Men vi var begge blitt hektet på TV-serien Dexter, som vi hadde med oss på DVD, så vi ble liggende i senga på hotellrommet og kose oss foran TVen. Vi fikk ikke sett en snurt av byen.

Moholt, som har to barn med ektemannen, er i sommer klar for å lede en ny runde av TV 2-programmet «Allsang på Grensen».

Ifølge Se og Hør får hun i år hjelp av hele seks forskjellige mannlige programledere til å lede  sangen fra Fredriksen festning: Eurovision-stjernen Alexander Rybak (25), TV-profilen Sturla Berg-Johansen (43), tidligere Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (38), Øyvind Mund (45) og DDE-vokalist Bjarne Brøndbo (46)
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå skal han lede «Allsang på Grensen»