- Vi har nettopp forlovet oss

Den amerikanske musikerlegenden Neil Diamond fant kjærligheten med sin egen manager.

GIFTER SEG IGJEN: Neil Diamond, som har vært gift tre ganger tidligere, er ikke lei av å inngå ekteskap. Nå planlegger han nok et bryllup. Foto: All Over Press
GIFTER SEG IGJEN: Neil Diamond, som har vært gift tre ganger tidligere, er ikke lei av å inngå ekteskap. Nå planlegger han nok et bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Musikerlegenden Neil Diamond (70) har forlovet seg med sin manager. Nyheten avslørte 70-åringen selv på sin egen Twitter-profil. Der innrømmer han også at han er fullstendig betatt av sin store kjærlighet.
 
«Gode nyheter fra solfylte Los Angeles, og dere er de første jeg vil fortelle dette til. Katie og jeg forlovet oss nettopp. Jeg håper dere ønsker oss alt godt. Neil», skriver musikeren på nettsamfunnet.

Litt senere postet Diamond et bilde av sin kommende kone, som var med å produsere en dokumentar om ham i 2009 - en dokumentar som fikk navnet «Neil Diamond: Hot August Night NYC». Ved bildet skrev han følgende lille melding:

«Jeg vil at dere skal få møte Katie. Jeg er fullstendig betatt. Jeg tok dette bildet i London sist måned. Neil».

«Sweet Caroline»-sangeren har imidlertid flere grunner til å feire i disse dager. Tidligere denne uka ble det kjent at Neil Diamond vil bli markert for sitt bidrag til amerikansk kultur ved Kennedy Center honours i desember.

Diamond har vært gift tre ganger tidligere. Nå er altså hans fjerde bryllup på trappene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om forlovelsen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer