- Vi har mistet gutten vår

Ny tragedie for Jack Osbourne.

TRAGISK NYHET: Lisa skriver i et blogginnlegg at det å miste barnet er det vanskeligste både hun og Jack noen sinne har vært gjennom. Foto: Splash News/ All Over Press
TRAGISK NYHET: Lisa skriver i et blogginnlegg at det å miste barnet er det vanskeligste både hun og Jack noen sinne har vært gjennom. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Reality-stjerne og sønn av Ozzy Osbourne, Jack Osbourne (27), har mistet sitt ufødte barn. Det bekrefter kona Lisa (26) i et trist blogginnlegg.

«Jeg har gruet meg til å komme med denne nyheten. Jeg trengte litt tid før jeg klarte å si det. Jack og jeg mistet gutten vår i forrige uke», skriver hun ifølge People.com.


Det var i august paret bekreftet at de ventet et nytt barn, og det er antatt at Lisa var omkring seks måneder på vei.

«Det å miste et barn på et sent stadie er det vanskeligste vi noen gang har måtte gå gjennom. Vi setter pris på at dere ber for oss og ber om at privatlivene våre respekteres i denne tiden», skriver Lisa.

Den triste nyheten kommer året etter at Jack ble diagnostisert med den uhelbredelige nevrologiske sykdommen multippel sklerose.

Jack og Lisa giftet seg på Hawaii i oktober i fjor, og har datteren Pearl Clementine (1) fra før.

LES OGSÅ: - Vi venter vårt andre barn