KJENTE NAVN: Fredrik Skavlan lover at flere store norske og svenske stjerner skal gjeste hans talkshow "Skavlan", som har premiere førstkommende fredag.  Foto: Seher.no/Per Ervland
KJENTE NAVN: Fredrik Skavlan lover at flere store norske og svenske stjerner skal gjeste hans talkshow "Skavlan", som har premiere førstkommende fredag. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- Vi har mange gaver å gi

Fredrik Skavlan lover svenskene norske stjernegjester....

SEHER.NO: Fredag har talkshowkongen Fredrik Skavlan (42) premiere på sitt svensk-norsk produserte program "Skavlan".

I tillegg til internasjonale, samt svenske kjendiser, lover Skavlan at TV-publikummet også vil få møte flere av Norges store stjerner, som kanskje ikke er så kjente utover våre egne landegrenser, skriver Dagbladet.

- Vi har mange gaver å gi til svenskene. Det betyr at mange av de norske gjestene vil føles som ferskvare for svenske tv-seere, og det er bra, sier Skavlan til avisen.

Som eksempel trekker talkshowkongen frem Bjørn Eidsvåg, som var en av hans favorittgjester i "Først & Sist".

- Han er et godt eksempel på en gjest som kommer til å gjøre inntrykk på svenskene, sier Skavlan, og legger til at de også ønsker å skaffe andre kjente fjes til programmet.

- Lykken er å få et navn, som er ordentlig kjent både i Norge og Sverige, men vi blir litt mindre dagsaktuelle enn før, sier han.

Blant stjernene som dukker opp i høstens sesong, er Liv Ullmann, Jo Nesbø, Lena Endre, Alexander Rybak og Islands tidligere statsminister Geir Haarde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Takker kjæresten for suksessen