- Vi har lyst på barn

«Jakten»-paret drømmer om familieforøkelse.

FULL KLAFF: Tore Jardar Johannessen Wirgenes var blant bøndene i 2006-utgaven av «Jakten på kjærligheten». TV-bonden fant lykken med flotte Michelle, som han giftet seg med to år etter programmet var avsluttet.  Foto: TV 2
FULL KLAFF: Tore Jardar Johannessen Wirgenes var blant bøndene i 2006-utgaven av «Jakten på kjærligheten». TV-bonden fant lykken med flotte Michelle, som han giftet seg med to år etter programmet var avsluttet. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:   Mandag må årets «Jakten på kjærligheten»-bønder ta sine endelige valg, og bestemme seg for hvem av frierne de ønsker å ta med seg på romantisk helgtur.

For 2006-bonden Tore Jardar Johannessen Wirgenes (32) endte «Jakten» med full klaff på kjærlighetsfronten. Og bonden, som giftet seg med sin frier Michelle Skjønsholt (27), har stor tro på at årets bonderomantikk vil ende godt, skriver VG. 

- Jeg tror jaggu det blir fire par i år, jeg. Det virker veldig lovende, sier Tore Jardar til avisen. 

32-åringens liv endret seg totalt etter deltagelsen i TV 2-programmet. To år etter at han fant kjærligheten med Michelle giftet de seg, og i dag driver paret økologisk gårdsbruk på hans hjemgård Wirgenes i Vestfold.

Foreløpig har paret bestemt seg for å vente litt med barn, men overfor VG avslører bonden at han drømmer om en familieforøkelse.

- Vi har lyst på barn, men vi har ikke kommet så langt ennå. Nå dyrker vi mat og hverandre her på gården. Så får vi produsere barn senere, sier han til avisen.

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Skrev brev bare for moro-skyld