- Vi har litt mer å bevise

Men «Idol»-finalistene Bianca Skoglie Lal og Isak Knusten Heim synes det er helt greit å være yngst.

MÅ PRESTERE MER: Bianca Skoglie Lal har ikke noe imot å være blant de yngste, men føler at hun må yte litt ekstra i finale-sendingene.  Foto: Stella Pictures
MÅ PRESTERE MER: Bianca Skoglie Lal har ikke noe imot å være blant de yngste, men føler at hun må yte litt ekstra i finale-sendingene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken. 

SEHER.NO: Isak Knutsen Heim og Bianca Skoglie Lal er begge 16 år gamle og de yngste finalistene i årets «Idol». Bianca er ikke nervøs av den grunn, men synes hun må prestere litt ekstra.

- Som de yngste har vi kanskje litt mer å bevise, men det gjelder å prestere og gjøre det beste hver gang. Vi vil ikke at folk skal tenke at vi er for unge og uerfarne for vi vil jo dette like mye som alle andre, sier hun til Seher.no.

Isak synes ikke hans unge alder skaper noe ekstra press.

- Jeg føler man må prestere ut i fra det nivået som er her og det har ikke så mye med alder å gjøre. Det gjelder bare å prestere hver gang, sier Isak.

Under audition-rundene ble flere håpefulle sendt hjem med beskjed om at stemmen ikke var nok utviklet. Selv om Bianca og Isak kun er 16 år gamle, har de aldri fått beskjed om at stemmen ikke er moden nok.

- Det har vi aldri hørt, forteller de.

Maria Mohn er 28 år og dermed 12 år eldre enn de to yngste. Likevel forteller finalistene at det er et flott samhold i gruppen og at de ikke merker noe til aldersforskjellen.

- Alle sammen går ut sammen og vi har det hyggelig hele gjengen. Vi går godt sammen, sier Isak.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er «Idol»-Jennys ukjente sykdom 
Se video her!


[obj:media:10271]Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer