- Vi har levd vidt forskjellige liv

Realitysøstrene er langt fra bestevenner... Se alle «Farmen»-deltagerne her!

TV-KLARE SØSKEN: - Vi snakker egentlig ikke så mye sammen, ikke før nå. Men jeg har alltid håpet at vi kan få et godt forhold, sier Malin (til høyre) om forholdet til søsteren Alina. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
TV-KLARE SØSKEN: - Vi snakker egentlig ikke så mye sammen, ikke før nå. Men jeg har alltid håpet at vi kan få et godt forhold, sier Malin (til høyre) om forholdet til søsteren Alina. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mot slutten av september braker det løs med en ny runde av «Farmen» på TV 2. Denne gangen er det også familiemedlemmer som skal kjempe side om side på Li gård i Hedmark.

Men søstrene Malin (21) og Alina Vassnes (24) er langt fra bestevenner i dagliglivet.

- Da vi var små var vi litt som katt og hund. Og de siste årene har vi bodd på forskjellige steder og hatt forskjellige liv. Vi snakker egentlig ikke så mye sammen, ikke før nå. Men jeg har alltid håpet at vi kan få et godt forhold, forteller Malin til Se og Hør.

Søstrene Vassnes er født og oppvokst på Austevoll utenfor Bergen. Malin har imidlertid en periode vært bosatt i Stord med sin samboer.

Mens hun selv er lidenskapelig opptatt av dyr, deler ikke Alina søsterens store interesse.

- Søsteren min er en skikkelig dyrevenn, til og med når det kommer til insekter! Jeg vil helst utrydde dem. Malin er motstander av slakting, mens jeg er veldig glad i kjøtt, erkjenner 24 år gamle Alina, som er singel.

- Hun provoserer meg! Jeg liker ikke edderkopper jeg heller, men jeg ser helst at noen bare slipper dem ut. Alina, hun tråkker på dem. Vi kommer til å leve tett på dyrene inne på gården, og jeg skal like å se at hun er like tøff i trynet der, kontrer Malin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer