<strong>MØTTE PRESSEN:</strong> Wenche Myhre møtte tirsdag pressen på Rockefeller i Oslo i forbindelse med «Wenches verden» på Rockheim. Foto: NTB scanpix
MØTTE PRESSEN: Wenche Myhre møtte tirsdag pressen på Rockefeller i Oslo i forbindelse med «Wenches verden» på Rockheim. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi har levd hver dag som den var den siste

Wenche Myhres samboer Anders Eljas har alltid fryktet det verste.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I juli i fjor fikk den folkekjære norske artisten Wenche Myhre (64) den tunge beskjeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til lymfesystemet. Nå er hun ferdig med kreftbehandlingen ved Radiumhospitalet, der hun har fått beskjed om at prognosene er gode.

Til VG forteller Wenches samboer, Anders Eljas (58), at han gjennom 11 år har fryktet at Myhre kunne bli syk.

- Jeg har alltid tenkt på at noe slikt kunne skje. Når jeg har sett folk rundt meg mistet sine kjære eller noen har blitt rammet av sykdom, har det ligget i bakhodet mitt at det også kan skje meg og mine. Derfor har både jeg og Wenche vært flinke til å leve hver dag som om den var den siste, sier  Eljas til avisen.

58-åringen er svært imponert over hvordan Wenche Myhre har taklet tilværelsen etter at hun fikk beskjeden om at hun er syk.

- Wenche har taklet dette på en utrolig måte, mener han.

1. juni åpner Rockheim, nasjonalmuseet for pop og rock i Norge, dørene for «Wenches verden», som tar for seg artisten gjennom 50 år. Tirsdag var Wenche og samboeren til stede på Rockefeller i Oslo for å presentere utstillingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Wenche Myhre ble bestemor for 10. gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer