- Vi har lagt på oss i «Skal vi danse»

Ikke alle raser ned i vekt av å svinge seg på parketten.

VIL VÆRE SUNN: Aylar Lie har gått opp to kilo under «Skal vi danse»-deltagelsen, men streber ikke etter å være syltynn. Foto: SCANPIX
VIL VÆRE SUNN: Aylar Lie har gått opp to kilo under «Skal vi danse»-deltagelsen, men streber ikke etter å være syltynn. Foto: SCANPIX Vis mer
Se video med Aylar Lie, Cecilie Skog og deres dansepartnere nederst i saken!

SEHER.NO: Høstens «Skal vi danse» er over halvveis, og sist lørdag var det Stine Buer og dansepartneren hennes, Tom Erik Nilsen, som måtte pakke sakene sine og forlate parketten.

Gjennom en årrekke har flere deltagere i det populære TV 2-programmet avslørt at de har mistet mange kilo som en følge av den knallharde treningen som følger med dansedeltagelsen. Slik er det også i år, tidligere har nemlig både TV 2s egen Håvard Lilleheie og skuespiller Stig Henrik Hoff innrømmet at de har mistet flere kilo.

Men det er ikke alle som går ned i vekt som en følge av «Skal vi danse»...

- Alle andre har gått ned i vekt, men jeg er den eneste som har lagt på meg. Jeg tror jeg har lagt på meg halvannet kilo, sier Cecilie Skog til Seher.no. 

Dansepartneren hennes, Tobias Karlsson, mener derimot ikke at hun har noe å bekymre seg over av den grunn.

- Nei da, det er sånne småmuskler som du ikke har bruk for. Det er jo ikke fett! Du er så flott.

- Hva er grunnen til at du går opp i vekt ved å svinge deg på parketten, Cecilie?

- Vi trener jo mange timer om dagen, men det er jo ikke den typen trening som jeg er vant til. Og så spiser og koser vi oss veldig mye, smiler hun.

Cecilie Skog har derimot feil på et lite punkt. Hun er nemlig ikke den eneste som har gått opp i vekt den siste tiden. Også Aylar Lie veier mer nå enn hun gjorde før «Skal vi danse».

- Ja, jeg har også gått opp i vekt, men det er bevisst. Jeg har gått opp to kilo, sikkert i muskler. Men jeg synes ikke det er så fint å være syltynn, jeg. Det er viktig at man er sunn, og trener man tre, fire timer om dagen, er det viktig å få i seg masse næring. Det gjør jeg også, jeg spiser jo dobbelt så mye som før - og mer enn kjæresten min, forteller hun.

- Er det sånn at du prøver å ikke være syltynn?
 
- Jeg prøver å være sunn, det er hva jeg fokuserer på, sier Aylar til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor var Cecilie Skog i smerter 

Se video med Aylar Lie, Cecilie Skog og deres dansepartnere her:[obj:media:9112]