VENTER BARN: Odd-Magnus og Tinashe venter sitt første barn sammen. Skuespilleren delte selv den glade nyheten på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VENTER BARN: Odd-Magnus og Tinashe venter sitt første barn sammen. Skuespilleren delte selv den glade nyheten på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson:

- Vi har laget oss en baby

Odd-Magnus og Tinashe venter sitt første felles barn.

Publisert

(Se og Hør): I 2012 fant Odd-Magnus Williamson (37) kjærligheten med Tinashe Williamson (32), og året etter gikk han ned på kne.

I 2015 ble paret smidd i hymens lenker, og nå ser det ut til at ekteparet er klare for å ta forholdet et steg videre.

Torsdag kveld la nemlig Odd-Magnus ut en imitasjon av det svært ikoniske Beyoncé-bildet på sin Instagram-profil - bildet den amerikanske stjernen delte da hun røpet sin babynyhet i fjor.

- Vi har laget oss en baby!, skriver Odd-Magnus under bildet.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Odd-Magnus Williamson.

At skuespilleren er svært forelsket i kona, er det liten tvil om. Under valentinsdagen i 2015 overrasket han nemlig mange da han laget et 18 meter høyt grafitti-bilde av kjæresten på en blokk i Oslo.

- Jeg er utrolig rørt og veldig glad. Jeg ble skikkelig overrasket. Nå kan han glemme bursdager i mange år framover! Neida, sa Tinashe til Se og Hør om maleriet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Ga tommel opp

Paret så hverandre for første gang på baren Bjørungs i 2012. Én måned senere snakket de sammen på utestedet Turkish Delight, der han hjalp henne bort fra en plagsom fyr.

Lite visste duoen den gang om at de året etter skulle bli forlovet.

Odda gikk plystrende inn til vielsen, og etter bryllupet ga han en tommel opp med et stort smil om munnen.

Etter at paret var smidd i hymens lenker gikk brudeparet og gjestene i prosesjon fra Angst til utestedet Stratos på Youngstorget. Der ble de tatt imot av et mannskor som sang for følget.

- På starten av 2000-tallet bodde jeg sammen med Odda. Han var støttekontakt, men måtte betale. Tina og Odd-Magnus er fantastiske. De er en buffet av kjærlighet, sa komiker Else Kåss Furuseth til Se og Hør.

Bruden stilte i en lekker buksedress fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Dagen før den store dagen skrev Tinashe følgende på Instagram:

- Herregud! Nå er jeg og henter morgendagens outfit. I morgen heter jeg Williamson.

Bonuspappa

Tinashe har datteren India fra et tidligere forhold, og har tidligere uttalt hvordan en typisk kveld hjemme hos familien Williamson foregår.

- Det kan være alt fra spilling av gitar og synging, til kjefting ved leggetid, til en kveld på Angst. Det er så mye forskjellig ... En familiekveld er ikke en kveld på Angst, forresten. Men det er mye sang, dansing, fjasing. Vi ler masse. Det er høyt volum, har hun sagt til VG.

Odd-Magnus, som nå blir pappa for første gang, har tidligere uttalt til Kamille at han trives godt i rollen som bonuspappa.

- India har en biologisk far. Jeg er ikke faren hennes, men jeg føler at jeg er pappaen hennes. Med alt som ligger i det av ansvar, kjærlighet og oppdragelse, har han sagt til Kamille.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd på grunn av forholdet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer