Khloé Kardashian:

- Vi har kranglet mye om babyråd i det siste

Khloé Kardashian avslører at graviditeten har resultert i mye dårlig stemning mellom henne og søsteren.

KRANGLER: Khloé og Kourtney Kardashian skal være uenige om babyutstyr. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER: Khloé og Kourtney Kardashian skal være uenige om babyutstyr. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Torsdag gjestet gravide Khloé Kardashian (33) «Jimmy Kimmel Live!», hvor hun nok en gang lettet på sløret om graviditeten.

Flere i den berømte Kardashian-familien har allerede blitt foreldre, og dermed kommer det trolig mange tips til 33-åringen både fra Kourtney (38), Kim (37) og Rob Kardashian (30).

Da Khloé ble spurt om hvilket søsken som gir de beste rådene, holdt hun ikke igjen på kruttet.

- Mange av de rådene jeg får er uønsket. Jeg vet ikke om det er det verste, men Kourtney gir meg mange råd. Jeg syns det er veldig hyggelig, men det er mye av det hun sier jeg ikke vil gjøre, forteller hun, og legger til at søsteren blant annet sier at hun ikke kan gi barnet sitt plastikk-leker.

- Vi har kranglet mye i det siste. Vi krangler ellers aldri, fortsetter hun, ifølge People.

GODE VENNER: Khloé og Kourtney er kjent for sitt svært gode vennskap. Her fra en basketballkamp da søstrene heiet på Khloés kjæreste, Tristan. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Khloé og Kourtney er kjent for sitt svært gode vennskap. Her fra en basketballkamp da søstrene heiet på Khloés kjæreste, Tristan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Khloé gjestet tv-programmet, innrømmet 33-åringen at hun og kjæresten, Tristan Thompson (26) ikke har begynt å dekorere barnerommet ennå. Storesøster Kourtney skal ha sett rødt, da Khloé fortalte at hun ønsket å ha en tv på barnerommet.

- Hun sa «du er den verste personen fordi du vil det». Men jeg trenger en tv. Hun tror hun er bedre enn meg fordi hun ikke ser på tv, men jeg liker tv-programmer, sier 33-åringen.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Familien med på fødsel

Når tidligere medlemmer av Kardashian-klanen har fått barn, har store deler av familien vært samlet på fødestuen under fødselen. Khloé er på sin side ennå ikke sikker på hvem som får være til stede når hun ønsker sitt første barn velkommen.

- Jeg må nok snakke med Tristan om det. Det er overveldende. Mamma (Kris Jenner, journ. anm.) og den som irriterer meg minst får komme.

Stjernen legger ikke skjul på at hun ikke vet sikkert nøyaktig når barnet kommer.

- Det bare skjer, har jeg hørt, sier hun.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé har tidligere avslørt at hun denne uken var seks måneder på vei med den lille og siden hun bekreftet graviditeten, har hun skapt en rekke overskrifter.

Røpet babynavn

Da hun gjestet talkshowstjernen Ellen DeGeneres (59) tidligere denne uken, avslørte 33-åringen at hun allerede har begynt å tenke på navn til sin lille øyensten.

- Hvis det blir en gutt tror jeg at vi går for en juniorvariant, Tristan Jr., fortalte skjønnheten og la til:

- Men hvis det blir en jente vet jeg ikke engang hvor jeg skal begynne.

Selv om realitystjernen ikke har noen jentenavn klare, fortalte hun at hun ønsker at forbokstaven i navnet skal være «K» eller «T», altså samme forbokstav som henne selv eller babyfaren Tristan.

Duoen har foreløpig kun annonsert graviditeten og hvor langt de er på vei, og hittil ikke delt babyens kjønn. Onsdag denne uken skrev Khloé på sin Twitter-profil at kjønnet kommer til å bli annonsert i en episode av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».​

LES OGSÅ: Slakt, trusler og dritt­kasting oppsummerer det ville Kardashian-året

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer