Marte Bratberg:

- Vi har kjøpt ny leilighet

Den profilerte programlederen selger sin bolig i Oslo, og røper samtidig kjøp av ny leilighet sammen med kjæresten.

KJØP OG SALG: Marte Bratberg og kjæresten har kjøpt seg ny leilighet. Nå selger hun også sin gamle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJØP OG SALG: Marte Bratberg og kjæresten har kjøpt seg ny leilighet. Nå selger hun også sin gamle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2017 kjøpte programleder Marte Bratberg (31) seg en leilighet på i Iladalen/Alexander Kiellands plass i Oslo.

Nå har hun bestemt seg for å selge toromsleiligheten, som blant annet kan skilte med to balkonger - til en prisantydning på i underkant av 4,7 millioner kroner.

Kjøpte ny leilighet

Det bekrefter 31-åringen overfor Se og Hør. Samtidig røper hun at årsaken er ganske enkel: Hun tar nemlig forholdet til kjæresten «Leirdua», som hun stadig er lunken til å utlevere mer enn hun må, et steg videre.

- Jeg bodde først alene i min gamle leilighet, men kjæresten flyttet inn ganske kjapt etter vi møttes, egentlig. Vi hadde hver vår leilighet, men så solgte han etter hvert. Da er det på tide at jeg selger min også.

For:

- Vi har kjøpt ny leilighet. Vi brukte over ett år på å lete og kjøpte ganske nylig.

Parets nye leilighet, som de altså har kjøpt sammen, er på 95 kvadratmeter og ligger i samme område.

- Det er nesten litt snobbete, jo! Jeg tror det blir bra. Vi har tenkt litt over hvor vi ville bo, og har sett på alle deler av byen og også på leiligheter litt utenfor bykjernen. Nå havner vi bare et steinkast unna, så det blir ikke store forandringen, sier Bratberg med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer