- Vi har kjent til dette i mange, mange år

Nyheten om at Egil «Drillo» Olsen har en ukjent dansk sønn har slått ned som en bombe i media. Men mange har kjent til hemmeligheten lenge.

UKJENT SØNN: Egil Drillo Olsen har fått en dansk mediebombe i fanget dagen før den viktige landskampen mot nettopp Danmark. Foto: Scanpix
UKJENT SØNN: Egil Drillo Olsen har fått en dansk mediebombe i fanget dagen før den viktige landskampen mot nettopp Danmark. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Lørdag møter Norge Danmark i EM-kvalifiseringen, en kamp som er uhyre viktig for begge lag. Dagen før den store dagen kom en nyhet som har slått ned som en bombe i dansk og norsk presse.

Danske BT avslører nemlig fredag at den norske landslagssjefen Egil «Drillo» Olsen (68) har en dansk sønn. Hemmeligheten skulle ifølge avisen bare ha vært kjent i Drillos nærmeste familie.

Riktig så hemmelig har det ikke vært, kommer det frem når Seher.no tar kontakt med danske BGA (Boldklubberne Glostrup & Albertslund), hvor Drillos sønn, Rasmus Petersen (25) er en av de beste futsal-spillerne.

- Vi har kjent til dette i mange, mange år, men vi har sett på det som et privat anliggende, sier daglig leder i BGA, Hans-Henning Jacobsen, til Seher.no.


Petersen betegnes på klubbens hjemmesider blir på følgende måte: «Hurtig og driblesterk futsalspiller. Lager mange mål og enda flere opplegg med sin meget annerledes og spesielle spillestil. Umulig å lese og bli klok på.»

Klubbsjef Jacobsen ler så han rister over oppstandelsen saken har skapt i Norge, og spesielt danske nettavis-titler som «Norge amok efter B.T.-afsløring» på BT.dk.

- Når Rasmus selv synes det er show at det kommer ut, så er det greit, mener Jacobsen.

Det var danske BT som først fredag bragte historien om den legendariske norske fotballtreneren som i 1985 fikk en sønn med en dansk kvinne. Far og sønn har kontakt i dag, og skal ha nok å snakke om når de først prater sammen.

Rasmus Petersen er nemlig blant Danmarks beste Futsal-spillere, som er en teknisk form for innendørsfotball. Petersen har til og med spilt mesterliga-fotball for Futsal-klubbene Glostrup og Albertslund.

- Han skryter ikke over at Drillo er faren, men han er heller ikke flau over det, sier en kilde til BTs papirutgave.

Den ikke-navngitte kilden mener Drillos sønn har vært så talentfull at han kunne ha spilt minst på toppnivå i dansk fotball hvis han ville ha satset.

Rasmus Petersen er 25 år gammel og kom til verden som en følge av Egil Olsens bekjentskap med en dansk kvinne i 1984.

Drillo er i dag gift med Sigrun Vedelden, og fra før var det kjent at han har sønnene Morten og Toivo, samt tenåringsdatteren Kine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Se kampen i mørket