FRYKT: Thomas Seltzer har en stedatter, men ingen egne barn. Han sier til VG Helg at frykten for å miste et barn har gjort at han aldri tidligere har fått egne barn. Men han innrømmer allikevel at han drømmer om å utvide familien
 Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FRYKT: Thomas Seltzer har en stedatter, men ingen egne barn. Han sier til VG Helg at frykten for å miste et barn har gjort at han aldri tidligere har fått egne barn. Men han innrømmer allikevel at han drømmer om å utvide familien Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

- Vi har kanskje planer om å få barn sammen

TV-aktuelle Thomas Seltzer og kjæresten drømmer nå om egne smårollinger.

SEOGHØR.NO: Programleder Thomas Seltzer (46) er aktuell i NRK-serien «Natta, Norge», hvor han ifølge rikskringkastningen «reiser Norge rundt for å møte mennesker som har både solskinnshistorier og måneskinnshistorier å fortelle».

Til VG Helg åpner han opp om sin egen måneskinnshistorie. Han har nemlig selv aldri fått egne barn, fordi han har vært redd for å miste barnet.

- Jeg har jo en stedatter på 13 år. Og så har kjæresten min og jeg kanskje planer om å få barn sammen. Det er noe jeg har tenkt på i mange år og holdt litt igjen på. Det tror jeg skyldes at jeg har et skjørt hjerte. Det å miste et barn hadde jeg tålt særdeles dårlig. Når jeg møter folk som forteller at de har gjort det, blir jeg nesten opprevet innvendig. Tenk å begrave sitt eget barn?

FLOTT PAR: Thomas Seltzer har vært sammen med psykologen Cecilie Caroline Waade fra Trondheim i seks år. Her er de under årets Gullruten i Bergen i mai.

#
19.10.2015: - FELLES FAVORITT: Thomas har vært sammen med psykologen Cecilie Caroline Waade fra Trondheim i seks år. Begge elsker å la seg skremme litt av "Åndenes makt" . Her er de under årets "Gullruten".

# Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLOTT PAR: Thomas Seltzer har vært sammen med psykologen Cecilie Caroline Waade fra Trondheim i seks år. Her er de under årets Gullruten i Bergen i mai. # 19.10.2015: - FELLES FAVORITT: Thomas har vært sammen med psykologen Cecilie Caroline Waade fra Trondheim i seks år. Begge elsker å la seg skremme litt av "Åndenes makt" . Her er de under årets "Gullruten". # Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Bor i hver sin by

Seltzer har vært kjæreste med modellen og psykologen Cecilie Caroline Waade (31) fra Trondheim siden 2009.

Etter seks år som kjærester, bor de fortsatt i hver sin by.

Hun i Trondheim og han i Oslo. Cecilie har datteren Amalie (13) fra et tidligere forhold, og forblir trønder inntil videre.

Til VG Helg forteller han videre om en hendelse som har preget ham sterkt:

- (...) En kollega av meg hadde et barn som var født veldig sykt og døde etter et halvt år. Bare se for deg den lille kista... Jeg skjønner ikke at folk klarer å oppdra barn. Jeg har jo vært med på å oppdra stedatteren min, og det har gått bra det.

- Men han kompisen min som gikk og bar den lille kista... Det er det hardeste jeg har sett. Det resonnerte så jævlig med den frykten jeg selv har. Da tror jeg at jeg hadde gått i stykker, og aldri kunnet bli lappet sammen igjen.

- Han er et kinderegg

Den hardbanka TV-profilen, som også er bassist i Turboneger, er ikke redd for å åpne opp om frykten. Men heldigvis er det ikke bare tristhet som preger ham.

Ifølge kjæresten er han nemlig også en sprudlende kar:

– Thomas er et kinderegg. Han er mye, og han har alltid noen overraskelser på lur, røpet Cecilie til Seoghør.no tidligere i år.

LES OGSÅ: Seltzer glemte å takke kjæresten