MISTET KONTAKTEN: Demi Lovato og Miley Cyrus var uadskillelige for noen år siden. Her er duoen sammen i 2010 etter en middag i Los Angeles med Mileys eksforlovede Liam Hemsworth (i bakgrunnen). Foto: ALL OVER PRESS
MISTET KONTAKTEN: Demi Lovato og Miley Cyrus var uadskillelige for noen år siden. Her er duoen sammen i 2010 etter en middag i Los Angeles med Mileys eksforlovede Liam Hemsworth (i bakgrunnen). Foto: ALL OVER PRESSVis mer

- Vi har ingenting til felles lenger

Nå kaller Demi Lovato sin tidligere bestevenninne Miley Cyrus kun for «en bekjent».

SEOGHØR.NO: Demi Lovato (22) og Miley Cyrus (22) var bestevenner i mange år mens de begge bygget seg opp sine suksessfulle karrierer.

De begynte begge som barnestjerner for Disney Channel og er i dag verdenskjente artister.

Men etter at de har blitt berømte på hver sin kant, så har det nære vennskapet gått i oppløsning.

Da Lovato nylig gjestet radioprogrammet «The TJ Show» sa hun nemlig følgende om sin tidligere venninne:

- Vi er... vi er bekjente, fortalte hun - uten å utdype hva som har skjedd mellom dem.

- Det er bare sånn livet er. Folk forandrer seg, og vi har ikke noe felles lenger, men jeg ønsker henne alt det beste, sa hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FREMDELES GODE VENNER: Selena Gomez var også endel av Demi og Mileys nære sirkel. Hun har klart å beholde vennskapet med begge jentene. Her med Demi på en fest i sommer. Foto: All Over Press
FREMDELES GODE VENNER: Selena Gomez var også endel av Demi og Mileys nære sirkel. Hun har klart å beholde vennskapet med begge jentene. Her med Demi på en fest i sommer. Foto: All Over Press Vis mer

Til tross for at Lovato innrømmet at hun og Cyrus ikke er venner lenger, hevdet sangfuglen at det hadde vært lettere for henne å gå fra å være Disney-stjerne til å bli popstjerne.

- Min overgang var nok litt lettere fordi jeg gikk rett på rehab. Jeg twerket ikke, men fikk hjelp med problemene mine.

- Men jeg synes verden bør komme over det faktum at Miley var Hannah Montana da hun var 16 år. Ingen kjenner henne. Ingen kjenner egentlig meg heller, og det samme gjelder Selena Gomez og The Jonas Brothers, og alle andre som har vokst opp i rampelyset. Vi er voksne nå, forklarte hun.

Berømt trio

I 2012 avslørte Demi at hun og Miley pleide å ha brutale krangler på grunn av sine sterke personligheter - selv da de var gode venner. Og den gang insisterte hun også på at hun alltid kom til å beholde vennskapet med «Wrecking Ball»-sangeren.

- Vennskapet vårt er veldig sterkt. Når vi krangler sier vi at vi aldri skal bli venner igjen, men så to dager senere savner vi hverandre og alt er glemt.

- Både Miley og Selena kommer til å være i livet mitt uansett hva som skjer for vi har vært gjennom så mye sammen, sa hun den gang.

To år senere har altså pipa fått en annen låt. Selv om Demi og Selena fortsatt omgås, så har hun altså valgt å kutte båndene til Miley.

LES OGSÅ: - Miley Cyrus fikk meg til å røyke hasj

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.