- Vi har ingen Valentines-planer

Blogger Sophie Elise er lykkelig sammen med kjæresten, men skal bruke Valentinsdagen på noe helt annet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (20) har vært sammen med svenske Robin Johansson siden i fjor, men det forelskede paret har ingen planer om å feire Valentinsdagen sammen i helgen.

Sophie Elise har nemlig fullt opp med dansekonkurransen «Mitt Dansecrew» på TV2, der hun fortsatt kjemper mot finaleplass sammen med dansecrewet Unique.

- Vi har vel sending dagen før Valentine's Day, så det blir ikke så mye kjærestegreier, jeg prioriterer det her, sa bloggeren da Seoghør.no møtte henne og crewet før «Mitt Dansecrew»-sending nylig.

Se hele videointervjuet med Sophie Elise øverst i saken!

Fredag skal hun og Unique ut på dansegulvet igjen, og i anledning lørdagens Valentinsdag er kveldens tema kjærlighet. Etter «Mitt Dansecrew»-premieren i januar sa Sophie Elise at hun hadde holdt på å gi opp dansingen, men nå står hun igjen som en av de fire siste kjendisdeltakerne.

Saken fortsetter under bildet.

- Vi skal sikkert trene da uansett. Hvis vi fortsatt er med, så er det jo snart finale da, understreket Sophie Elise om Valentinsdagen til Seoghør.no for et par uker siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer