- Vi har ingen Valentines-planer

Blogger Sophie Elise er lykkelig sammen med kjæresten, men skal bruke Valentinsdagen på noe helt annet.

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (20) har vært sammen med svenske Robin Johansson siden i fjor, men det forelskede paret har ingen planer om å feire Valentinsdagen sammen i helgen.

Sophie Elise har nemlig fullt opp med dansekonkurransen «Mitt Dansecrew» på TV2, der hun fortsatt kjemper mot finaleplass sammen med dansecrewet Unique.

- Vi har vel sending dagen før Valentine's Day, så det blir ikke så mye kjærestegreier, jeg prioriterer det her, sa bloggeren da Seoghør.no møtte henne og crewet før «Mitt Dansecrew»-sending nylig.

Se hele videointervjuet med Sophie Elise øverst i saken!

Fredag skal hun og Unique ut på dansegulvet igjen, og i anledning lørdagens Valentinsdag er kveldens tema kjærlighet. Etter «Mitt Dansecrew»-premieren i januar sa Sophie Elise at hun hadde holdt på å gi opp dansingen, men nå står hun igjen som en av de fire siste kjendisdeltakerne.

Saken fortsetter under bildet.

FORTSATT MED: Sophie Elise og crewet Unique står nå som en av fire gjenværende crew i TV 2-programmet «Mitt Dansecrew». Det betyr dansetrening fremfor romantikk på Valentinsdagen.  Foto: TV 2
FORTSATT MED: Sophie Elise og crewet Unique står nå som en av fire gjenværende crew i TV 2-programmet «Mitt Dansecrew». Det betyr dansetrening fremfor romantikk på Valentinsdagen. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi skal sikkert trene da uansett. Hvis vi fortsatt er med, så er det jo snart finale da, understreket Sophie Elise om Valentinsdagen til Seoghør.no for et par uker siden.

GOD STØTTE: Sophie Elise prioriterer «Mitt Dansecrew» fremfor romantikk med kjæresten Robin om dagen, men han backer henne opp uansett. Foto: Andreas Fadum
GOD STØTTE: Sophie Elise prioriterer «Mitt Dansecrew» fremfor romantikk med kjæresten Robin om dagen, men han backer henne opp uansett. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Får støtte fra typen

Forrige uke var det NRK Super-profil Markus Bailey (22) som røk ut av konkurransen, på tross av massiv støtte fra talkshowkongen Fredrik Skavlan.

Dermed er Sophie Elise ett skritt nærmere dansefinalen, noe som innebærer lange dager med Unique-gutta fremfor med kjæresten Robin.

Selv om 20-åringen innrømmer at det er «litt spesielt» å tilbringe flere timer daglig med tre mannlige dansere, forteller Sophie Elise at Robin takler det bra.

- Han er jo her hver fredag og heier på meg. Det betyr veldig mye, det er viktig å få den støtten, sier Sophie Elise Isachsen til Seoghør.no.

Den profilerte bloggeren, som har vært åpen om at hun har forstørret brystene, har også fått erfare at brystene medfører visse utfordringer på dansegulvet:

Fredag kveld klokken 20.00 kan du se «Mitt Dansecrew» på TV2, der Sophie Elise og Unique konkurrerer mot Sandra Lyng, Thomas «Fingern» Gullestad, Lisa Tønne og de respektive crewene deres.

LES OGSÅ: Her blir han helt på gråten foran dommerne