TAR TIDEN TIL HJELP: - Forlovelse, unger og så videre er ting som fremtiden bare må komme naturlig med. Vi forhaster oss ikke, sier Synne Bolstad til Seher.no. Foto: TV 2
TAR TIDEN TIL HJELP: - Forlovelse, unger og så videre er ting som fremtiden bare må komme naturlig med. Vi forhaster oss ikke, sier Synne Bolstad til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi har ingen planer om forlovelse

«Farmen»-paret Synne Bolstad og Morten Emil Bergan vil ikke forhaste seg.

Publisert
Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan nederst i saken!

SEHER.NO: Synne Bolstad (23) og Morten Emil Bergan (21) har denne våren fått stor oppmerksomhet etter at de for alvor fant tonen under innspillingen av TV 2-programmet «Farmen». Etter avsluttet innspilling innrømmet de to at de har blitt et par.

Men fortsatt er det et stykke frem til en eventuell forlovelse, ifølge dem selv.

- Og herlighet. Det er et nei. Selv om vi er et realitypar som har vært med i en realityserie, så er Morten Emil en normal 21-åring og jeg en normal 23-åring. Vi er normale ungdommer som har blitt forelsket. Vi bor ikke sammen, og tar ting som det kommer. Vi er unge og fornuftige, og tar tiden til hjelp, samstemmer de.

Seher.no møter det populære realityparet da de sammen ankom premierefesten for TV 2 Bliss-programmene «Petter elsker Mari» og «Linni». Der forteller de at de har massevis av tid på seg før de tar neste steg.

- Forlovelse, unger og så videre er ting som fremtiden bare må komme naturlig med. Vi forhaster oss ikke, smiler Synne Bolstad til Seher.no.

- Og hvem av dere får flest frierbrev?

- Jeg har ikke fått noen, jeg, sier Synne, før kjæresten tar ordet.

- Nei, jeg har heldigvis ikke fått noen frierbrev jeg heller, men det har kanskje litt med alderen å gjøre. Neida, men vi får mye oppmerksomhet begge to. Det kommer mange e-poster og mange brev, men alt i alt er det positivt. Mer eller mindre alt sammen er positivt, mener han.

I lørdagens «Farmen»-episode ble det klart at Synne kan se fram til en ny uke på gården i Telemark, etter å ha slått Julie Aas Rye (27) ut av programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange ville trekke seg fra TV-innspillingen  

Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan her:[obj:media:9559]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer