- Vi har ingen planer om flere barn

Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli stortrives som familie på fire.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juni ble det norske kjendisparet Mette Solli (37) og Pål Anders Ullevålseter (43) foreldre til lille Alva. Det snart to måneder gamle sjarmtrollet var med for å heie på pappa da han spilte kjendiskamp på Norway Cup tirsdag ettermiddag.

 - Pål Anders har i hvert fall vært borti ballen et par ganger. Han har masse energi og jobber alltid bra, sier Solli til Seoghør.no.

Paret traff hverandre under innspillingen av «71° Nord» i 2011. Ullevålseter har sønnen Robin (12) fra et tidligere ekteskap, mens Alva er Mettes første barn. Hun forteller at de ikke har planlagt en større familie.

- Vi har ingen planer om flere barn. Vi nyter det vi har fått og tar vare på henne. Pål har en fra før og jeg synes to er bra.

Solli forteller at selv om hverdagen er forandret, elsker hun livet som mamma.

- Det er mye bedre enn jeg hadde forventet. Vi koser oss og har det kjempefint. Dagene blir litt annerledes. Det blir mye mat og soving, men vi prøver å leve det livet vi hadde.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria dropper OL  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer