Whitney Port:

- Vi har ikke snakket sammen på to år

Whitney Port legger ikke skjul på at hun er skuffet over sin tidligere venninne.

DEN GANG DA: Whitney Port (34) og Lauren Conrad (33) utviklet et nært vennskap da de først medvirket i «The Hills». Nå har de ingen kontakt, og følger ikke hverandre på sosiale medier. Her avbildet sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Whitney Port (34) og Lauren Conrad (33) utviklet et nært vennskap da de først medvirket i «The Hills». Nå har de ingen kontakt, og følger ikke hverandre på sosiale medier. Her avbildet sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Realityserien «The Hills» slo gjennom med et brak i 2006. Intriger, skandaler og trøblete forhold var mye av årsaken bak suksessen.

Kameraene fulgte livene til blant andre Whitney Port (34) og Lauren Conrad (33) - som utviklet et nært vennskap under innspillingen. Mange fans forestilte seg at duoen ville ha tett kontakt - også etter at serien ble tatt av lufta i 2010.

BERØMT TRIO: Lauren Conrad, Audrina Patridge og Whitney Port
avbildet sammen i 2007. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: NTB Scanpix
BERØMT TRIO: Lauren Conrad, Audrina Patridge og Whitney Port avbildet sammen i 2007. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sannheten er derimot en helt annen. 13 år etter at «The Hills» først ble lansert, er casten nå gjenforent i «The Hills: New Beginnings». Port er blant originalmedlemmene som takket ja til en ny runde med reality-tv, mens Conrad på sin side ikke har ønsket å gjøre comeback.

Ikke kontakt

I et intervju med US Magazine avslører Whitney Port at hun ikke har snakket med sin tidligere venninne på hele to år.

- Vi har ikke hatt kontakt. Helt ærlig, sist jeg snakket med henne var rundt den tiden våre sønner ble født ... Det er tre uker som skiller dem. Vi snakket sammen den gang, men har ikke hatt kontakt siden, sier Port.

Conrad og ektemannen William Tell - som nå venter sitt andre barn sammen - ønsket sønnen Liam velkommen til verden 5. juli 2017. Whitney og hennes ektemann, Tim Rosenman, fikk sin sønn Sonny 27. juli samme år.

- Skuffet

At Conrad og Port heller ikke følger hverandre på sosiale medier, har fått flere til å sperre opp øynene. Sistnevnte begrunner det derimot på følgende vis:

- Jeg vet ikke, eller husker ikke. Jeg tror bare at ... Jeg følger ikke så mange, sier 34-åringen, som følger 672 personer på sin Instagram-profil.

Det spekuleres imidlertid på om det kan ligge mer til historien. I sin egen podkast «With Whit» i fjor, erkjente nemlig Port at hun var «skuffet» over å høre at hverken Kristin Cavallari (32) eller Conrad ville medvirke i den nye sesongen.

- De var jo to av de mest sentrale personene i serien. Jeg tenkte at det ville vært moro for alle å samles og snakke om hva man har drevet med de siste årene. Så ja, jeg ble definitivt skuffet, men jeg forstår de ulike grunnene til at de ikke ville eller kunne.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Bort fra rampelyset

Lauren Conrad var kanskje tv-seriens aller største stjerne. I fem og en halv sesong ble livet hennes gjort tilgjengelig for millioner av tv-seere verden over.

Hun valgte imidlertid å trekke seg midt i den femte sesongen, og var bare med som gjest i den sjette og siste.

Artikkelen fortsetter under:

Selv om hun har trukket seg tilbake fra rampelyset etter exiten, har 33-åringen brukt oppmerksomheten til det positive. Hun har skrevet flere romaner rettet mot unge voksne, som har gjorde stor suksess. Til daglig jobber hun derimot innen mote og skjønnhet.

Kristin Cavallari har på sin side slått seg til ro i Nashville sammen med ektemannen, den tidligere fotballspilleren Jay Cutler (36), og deres tre barn Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (3).

I 2018 tok 32-åringen for alvor fatt på livet i rampelyset igjen, da hun slapp tv-serien «Very Cavallari». I Norge går serien på TV 2, og for stjernens trofaste følgere får man ta del i hverdagen hennes, på godt og vondt.

LES OGSÅ: - Jeg skammet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer