SNAKKER IKKE SAMMEN: Ifølge Nick Lachey har ikke han og ekskona Jessica Simpson snakket sammen på over to år.  Foto: All Over Press/Getty
SNAKKER IKKE SAMMEN: Ifølge Nick Lachey har ikke han og ekskona Jessica Simpson snakket sammen på over to år. Foto: All Over Press/GettyVis mer

- Vi har ikke snakket sammen på to år!

Nick Lachey ler av gjenforeningsryktene med ekskona Jessica Simpson...

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at forholdet mellom popbabe Jessica Simpson (29) og quarterback-kjæresten Tony Romo (28) har tatt slutt.

Årsaken skal angivelig ha vært at Romo ble forbannet da han fant tekstmeldinger fra Simpsons ekskjæreste, musiker John Mayer, på Jessicas telefon.

Popstjernen skal være helt fortvilet etter bruddet, og venner og kjente forteller at hun er "trist, sint og forvirret".

Kun uker før bruddet, ble det kjent at også Jessicas eksmann, Nick Lachey (35), og hans kjæreste Vanessa Minillo (27) også hadde endt deres forhold.

Dermed var det duket for heftige spekulasjoner om en eventuell gjenforening mellom de to eksene.

Lachey på sin side nekter for at noe slikt vil skje, skriver Female First.

Ifølge den tidligere boyband-stjernen har nemlig ikke han og Jessica snakket sammen på "over to år".

- Jeg synes det er en morsom historie, men det er veldig lite sannhet i det. Jeg har selvsagt hørt om bruddet og ønsker henne det beste, slik jeg alltid har gjort. Bortsett fra det, er det egentlig ikke så mye å si. Jeg har ikke snakket med henne på to år. Jeg ønsker henne lykke, og det er der det slutter, sier han.

Heller ikke venner av eksparet tror det noen gang vil bli de to igjen.

- Det kommer ikke til å skje. Familien til Jessica respekterer ham ikke i det hele tatt. Det er altfor mye historie mellom Nick og Joe til at Jessica noen gang vil vurdere det, har en kilde tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun var feit!