Kim Kardashian og Caitlyn Jenner:

-Vi har ikke snakket sammen på flere måneder

Forholdet mellom Kim Kardashian og Caitlyn Jenner er svært anstrengt.

DRAMA: Caitlyn Jenner var Kim Kardashians stefar, nå stemor, gjennom flere tiår. Nå er det isfront mellom de to. Foto: Kim Kardashian / Instagram
DRAMA: Caitlyn Jenner var Kim Kardashians stefar, nå stemor, gjennom flere tiår. Nå er det isfront mellom de to. Foto: Kim Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Siden realitystjernen Caitlyn Jenner (67), før Bruce Jenner, sto frem som transperson på forsiden av motemagasinet Vanity Fair sommeren 2015 har forholdet hennes til ekskona og Kardashian-mamma Kris Jenner (61), og resten av Kardashian-familien vært anstrengt.

VANSKELIG: Det er tydelig vanskelig for Kim å være i den situasjonen hun er i akkurat nå. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG: Det er tydelig vanskelig for Kim å være i den situasjonen hun er i akkurat nå. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå avslører Kim Kardashian (36) at hun ikke har snakket med Caitlyn Jenner på flere måneder. Det avslørte hun under et intervju med Joy Behar i TV-programmet The View tirsdag, ifølge Daily Mail.

- Vi er jo egentlig ikke familie

- Vi vil nok få et nært forhold igjen snart, men vi har egentlig ikke snakket sammen på flere måneder. Vi er jo egentlig ikke familie, så vi tar en pause, forteller hun i et klipp fra showet.

Caitlyn har foreløpig ikke kommentert Kims utspill.

Boken til Caitlyn Jenner skaper splittelse

Årsaken til bruddet skal være at familien hevder Caitlyn sprer falske løgner om dem. Spesielt vanskelig ble det i slutten av april da Caitlyn Jenner lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

Da programlederen videre spurte henne ut om det dreier seg om boka holdt ikke Kim tilbake.

- Jeg ble sjokkert, fordi hun skrev jo ting som ikke var sant, og som var sårende. Mamma og Caitlyn var jo sammen i 25 år. Vi alle var jo der og så tingene som skjedde, men kanskje Caitlyn så det på en annen måte, avslører Kim i intervjuet.

Hun sier allikevel at hun tror ting kommer til å ordne seg.

- Jeg ble selvsagt oppgitt over boka. I vår familie er vi så nære at vi kommer oss gjennom det, så det kommer til å gå bra. Hun vil alltid være min stefar, og den som stilte opp og oppdro meg etter pappa døde. Jeg vil aldri glemme hva Caitlyn lærte meg, og hun vil alltid være en del av meg.

- Men så har vi jo søsken (Kendall og Kylie Jennerm journ.anm.), så det kommer til å ordne seg.

NÆRT FORHOLD: Kris Jenner og Kim Kardashian har et nært forhold, og Kim forsvarer ofte sin mor. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Kris Jenner og Kim Kardashian har et nært forhold, og Kim forsvarer ofte sin mor. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Snakker du dritt om mamma får du med meg å gjøre

Da Caitlyn Jenner slapp selvbiografien sin i april, slo den ned som en bombe i Kardashian-leiren.

Blant annet har 67-åringens ekskone Kris Jenner, gitt ettertrykkelig uttrykk for hva hun synes om å bli utlevert i boka - som ved siden av å handle om Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, tar for seg hennes vei fra mann til kvinne.

I en episode av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», viste Caitlyns mest berømte stedatter, Kim Kardashian West, tydelig hvilken side hun står på.

Ifølge People, som gjengav et utdrag fra programmet, ba Kris Jenner datteren om å lese boka - for å få et slags svar på hvorvidt hun selv hadde overreagert eller ei.

Jenner har tidligere hevdet at ingenting av det som står skrevet om henne «henger på greip», og avfeid memoarene som oppspinn.

- Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en drittsekk. Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv, har hun sagt i en annen episode.

- Det er nok nå

I klippet fra episoden, der Kim Kardashian og Caitlyn Jenner arrangerte et møte, fikk sistnevnte igjen det glatte lag.

- Hvis det som står skrevet i boka er dine følelser, så er det dine følelser. Men mamma har et litt anstrengt forhold til deg, noe jeg støtter fullt ut. Hvis du snakker dritt om mamma får du med meg å gjøre, lød beskjeden fra Kardashian West.

36-åringen ville i utgangspunktet ikke blande seg i gnisningene mellom mora og sin tidligere stefar, men påpeker at hun ikke lenger kunne se på det fra sidelinja.

- Det er nok nå. Jeg vil ikke være i nærheten av noen som sparker nedover mot moren min, selv ikke om det hadde vært mine egne søstre, konstaterte realitystjernen.

Avfeide kritikken

Caitlyn Jenner har tidligere forsvart den harde kritikken ved å understreke at selvbiografien er hennes beretninger og synspunkter.

DEN GANG DA: Bruce og Kris Jenner var gift i 23 år. Her fra 2011. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bruce og Kris Jenner var gift i 23 år. Her fra 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne boka - det er min historie. Alle har utfordringer i livet de må takle, og dette handler om mine utfordringer og hvordan jeg har taklet dem, har hun fortalt.

Det er gått to år siden tv-profilen gikk fra Bruce til Caitlyn, da hun sto fram med kjønnsskiftet på forsida av Vanity Fair.

Kris og Bruce Jenner, som har de like verdensberømte barna Kylie (19) og Kendall (21) sammen, var gift i 23 år før paret søkte om skilsmisse i 2012.

Cailtyn har også fire voksne barn fra sine to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Åpner seg om depresjon og spiseforstyrrelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer