TRAVEL MANN: Til Mina Hadjian forteller Gullsmed-innehaver Jan Olav Strømsnes at både han og Pia har vært opptatt med jobb de siste årene. Foto: Minarki.com
TRAVEL MANN: Til Mina Hadjian forteller Gullsmed-innehaver Jan Olav Strømsnes at både han og Pia har vært opptatt med jobb de siste årene. Foto: Minarki.comVis mer

- Vi har ikke snakket på ti år

Pia Haraldsens far glimret med sitt fravær på datterens store dag.

SEHER.NO: Mandag var det duket for premiere på "Pia og Jasmin" på TV3, hvor Pia Haraldsen og moren Jasmin (56) leter etter kjærligheten i Frankrike.

premieren til deres felles sjekke-reality - som fant sted på utestedet "Barbeint" i Oslo - kom Pia sammen med en av sine to brødre, Håkon, (19) i tillegg til moren.

Men Pia nektet å svare på om faren - som hun ifølge ham ikke har møtt på over ti år - hadde fått noen innbydelse.

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg vil ikke snakke om det, sier hun kort.

Hun vil heller ikke si noe om hun kommer til å presentere kjæresten hun møtte under innspillingen i Frankrike for sin pappa.

I et intervju med Mina Hadjian fra juni i år avslører Pias far, Jan Olav Strømsnes, at han følger med på det Pia gjør, men at det er flere grunner til at de ikke har hatt kontakt med hverandre på lang tid.

- Nå er jo hun så veldig opptatt og vanskelig å få fatt i, sant. Hun er jo mer eller mindre på jobb hele tiden, sier Strømsnes, som innrømmer at det har gått mange år siden han så datteren sist.

- Det er minst ti år siden jeg så henne, forteller han til Hadjian.

Se Mina Hadjians intervju med Pia Haraldsens far her (ekstern link).

Strømsnes avslører til Seher.no at han fikk med seg premieren på datterens TV-program mandag, men vil ikke kommentere saken ytteligere.

Strømsnes, som for tiden bor i Bergen med sin filipinske kone, husker Pia som en aktiv jente i barndommen.

- Hun hadde mange venner og var aktiv. Hun likte jo å danse blant annet, forteller han.

Til tross for at de ikke har snakket sammen på over ti år, håper imidlertid Jan Olav Strømsnes at datteren får suksess.

- Lykke til Pia, sier han til Minarki.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det blir mange dobbeltdater

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.