Amalie Snøløs:

- Vi har ikke snakket om å bli samboere

22-åringen flytter imidlertid nærmere kjæresten denne høsten.

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjæresten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer Vis mer
Publisert

Den sjarmerende sørlandsjenta Amalie Snøløs (22) ble et kjent fjes da hun i fjor kjempet seg til tredjeplass i gårdsrealityen «Farmen».

I tiden etter har 22-åringen gjort suksess som modell, og tidligere i år ble det kjent at hun har blitt kjæreste med den populære «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas (21).

Snøløs har tidligere uttalt til Se og Hør at hun er stormforelsket, og at de tilbringer mye tid sammen - til tross for at Amalie er bosatt i Birkeland, mens Herman bor i Drammen.

Da Se og Hør møtte den tidligere «Farmen»-profilen under lanseringen av årets «Skal vi danse»-cast, åpnet Snøløs seg om det profilerte forholdet.

Se video øverst i saken!

Snøløs flytter nemlig midlertidig til Oslo denne høsten når hun skal svinge seg på parketten under danseprogrammet. Likevel kommer hun ikke til å flytte inn sammen med kjæresten.

- Jeg skal bo alene, men jeg håper selvsagt at han stikker innom av og til. Det hadde vært deilig å komme hjem til middag, en film og at alt står klart når jeg kommer hjem, sier hun med glimt i øyet.

Saken fortsetter nedenfor.

Sides 🍔🤙 @hakonjorgensen

Et innlegg delt av HERMAN TØMMERAAS (@hermantommeraas)

- Vi er bestevenner

Hun påpeker videre at det relativt ferske paret ikke har snakket om samboerskap ennå, men håper at hennes opphold i hovedstaden vil bli en liten smakebit.

- Vi er jo sammen mye, så det blir jo til at vi besøker hverandre. Men nå er jeg jo i Oslo, så jeg håper jeg kan friste ham til å komme litt inn hit, for han jobber jo mye her han også, sier hun til Se og Hør.

Etter at de to unge stjernene bekreftet forholdet i midten av april, har de delt flere bilder og videoer av hverandre i sosiale medier.

Denne sommeren har de vært på biltur rundt i Europa, der de blant annet har besøkt Danmark, Paris og Amsterdam.

Selv om duoen gjerne sitter inne i komfortable klær og spiller TV-spill, legger ikke Snøløs skjul på at kjæresten kan være svært romantisk.

- Vi er en god blanding. Vi er bestevenner som kan sitte og spille og dytte litt i hverandre om den andre taper, men så kan han også kjøpe blomster og si veldig fine ting til meg. Det er veldig koselig, meddeler hun.

Venner i starten

Det svirret romanserykter rundt Amalie og Herman i flere måneder før de røpet at de hadde funnet tonen. Kort tid etter forklarte 22-åringen til Se og Hør hvordan de møttes.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen, har hun sagt.

Det startet imidlertid som vennskap, men etter en stund utviklet det seg til noe mer.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun, og la til:

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

Saken fortsetter nedenfor.

Amalie Snøløs bemerket seg som en jente med bein i nesa da hun var blant deltakerne i fjorårets utgave av «Farmen».

Mange var raske med å sammenlikne henne med Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen. Snøløs har imidlertid påpekt viktigheten av å ikke sette mennesker i bås på grunn av utseendet.

- Jeg blir satt i bås hele tida fordi jeg er blond og litt søt. Jeg er ikke en bimbo. Jeg er en nerd, jeg liker tv-spill og fotball. Seksualitet er viktig å eie selv. For det første vet jeg ikke. Hvordan vet man om man er bifil? Kanskje jeg forelsker meg i en dame en gang, kanskje ikke. Men jeg tør å være åpen.

LES OGSÅ: Dette bildet fikk Frank Løke til å gå viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer