- Vi har ikke sex, men vi er venner

John Stamos beskriver sin tidligere TV-kone som en perfekt person.

TV-PAR: John Stamos synes det er trist at han og Lori Loughlin aldri  fikk testet ut et romantisk forhold utenfor skjermen. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/ All Over Press
TV-PAR: John Stamos synes det er trist at han og Lori Loughlin aldri fikk testet ut et romantisk forhold utenfor skjermen. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I den populære komiserien «Under samme tak» spilte John Stamos (50)  og Lori Loughlin (49) ekteparet Jesse og Rebecca Katsopolis.

Men det var ikke bare på skjermen de to hadde god kjemi. I fjor innrømmet nemlig Stamos at Loughlin var den kvinnen i livet hans som «glapp unna».

Da den single og barnløse kjekkasen, som tidligere har vært gift med Rebecca Romijn (41), gjestet Bravo's show «Watch What Happens Live» torsdag, fortsatte han å skryte av Loughlin.

- Vi hadde en fantastisk kjemi, men det var dårlig timing for oss begge. Hun var gift på den tiden, og da hun skilte seg var det en ukes tid det kunne ha skjedd noe mellom oss før jeg møtte min eks-kone og ble sammen med henne.

- Hun er det beste eksempelet på en perfekt person. Hun er et vakkert menneske og vi er fremdeles gode venner. Vi har ikke sex, men vi er gode venner, fortalte han.

POPULÆR GJENG: På 80- og 90-tallet samlet Jodie Sweetin (Stephanie), Bob Saget (Danny), Candace Cameron (D.J.), John Stamos (Jesse), Dave Coulier (Joey), Mary-Kate og Ashley Olsen (Michelle) TV-seere verden over i familieserien «Under samme tak».  Foto: All Over Press
POPULÆR GJENG: På 80- og 90-tallet samlet Jodie Sweetin (Stephanie), Bob Saget (Danny), Candace Cameron (D.J.), John Stamos (Jesse), Dave Coulier (Joey), Mary-Kate og Ashley Olsen (Michelle) TV-seere verden over i familieserien «Under samme tak». Foto: All Over Press Vis mer

Mens Stamos fremdeles leter etter den store kjærligheten, er Lori gift og har to barn med klesdesigneren Mossimo Giannulli.

LES OGSÅ: Under samme tak - igjen