- Vi har ikke satt noen dato ennå

Det blir ikke noe sommerbryllup for Jenny Skavlan og Thomas Gullestad.

FORLOVET: Jenny Skavlan sier at det kan bli en god stund til før hun og Thomas Gullestad går ned kirkegulvet sammen. Foto: FAME FLYNET
FORLOVET: Jenny Skavlan sier at det kan bli en god stund til før hun og Thomas Gullestad går ned kirkegulvet sammen. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars i fjor ble det kjent at Jenny Skavlan (27) hadde forlovet seg med kjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad (33).

Flere medier har skrevet at paret skal gifte seg i sommer, men dette avkrefter Jenny nå.

- Det skal jeg ikke. Vi har ikke satt noen dato ennå. Da jeg tenkte å begynne med arrangeringen, dro jeg til Sverige. Foreløpig har jeg prioritert jobb, fordi det er veldig viktig for meg. Jeg skal ta det når jeg får tid, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

Til høsten blir Jenny å se i TV-serien «Halvvägs till himlen» på svenske TV4, og den dyktige skuespilleren tilbrakte hele mai og juni i nabolandet for å bli ferdig med innspillingen.

Men selv om hun har valgt å konsentrere seg om jobb fremfor bryllup sier Skavlan at hun har begynt å planlegge litt, og at hun ser fram til den store dagen.

- Jeg gleder meg, men jeg har aldri vært ei slik jente som har sett for meg selv som hvit brud. Jeg liker tanken på å ha en stor fest med venner og familie der kusiner danser med onkler. Hele det aldersspennet i en fest trigger meg til å komme i gang, sier hun til avisa.LES OGSÅ: - Det føles som om jeg har sneket i køen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer