Robbie Williams:

- Vi har ikke noe sted å bo

Familien på seks er for tiden hjemløse.

UTEN HJEM: Robbie Williams og Ayda Field prøver å finne en løsning på bosituasjonen. Foto: Hewitt / SplashNews / NTB
UTEN HJEM: Robbie Williams og Ayda Field prøver å finne en løsning på bosituasjonen. Foto: Hewitt / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Robbie Williams (48) har tjent seg søkkrik gjennom tiden som boyband-medlem i «Take That» og senere som suksessfull soloartist.

I tillegg har kona, Ayda Field (42), også gjort det svært godt som skuespiller, modell og TV-dommer - i både «X Factor» og «Loose Women».

Duoen skal derfor ikke ha noe problem med å kunne forsørge de fire barna Theodora (9), Charlie (7), Colette (3) og Beau (2).

Et puslespill

Nå avslører likevel Williams at familien på seks for tiden er hjemløse.

I januar solgte nemlig «Angels»-stjernen luksusboligen i Wiltshire i England før han sist uke også solgte et herskapshus i Los Angeles. De to hjemmene gikk for svimlende 67 millioner og 364 millioner kroner, skriver The Sun.

Nå vet derimot Williams ikke hvor han og familien skal bo.

- Vi har ikke noe sted å være akkurat nå. Vi har egentlig solgt alt, så vi bor ikke noe sted, men prøver å finne ut av det, fortalte han på radioshowet «Kyle and Jackie O» torsdag, ifølge nettstedet.

- De fire barna ersom en rubiks kube som vi prøver å finne ut av. Hvis vi sender dem på skole ser de ikke meg fordi jeg er overalt, og hvis de får hjemmeskole så dukker det opp en rekke andre problemer, forklarte han videre, og la til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer