Robbie Williams:

- Vi har ikke noe sted å bo

Familien på seks er for tiden hjemløse.

UTEN HJEM: Robbie Williams og Ayda Field prøver å finne en løsning på bosituasjonen. Foto: Hewitt / SplashNews / NTB
UTEN HJEM: Robbie Williams og Ayda Field prøver å finne en løsning på bosituasjonen. Foto: Hewitt / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Robbie Williams (48) har tjent seg søkkrik gjennom tiden som boyband-medlem i «Take That» og senere som suksessfull soloartist.

I tillegg har kona, Ayda Field (42), også gjort det svært godt som skuespiller, modell og TV-dommer - i både «X Factor» og «Loose Women».

Duoen skal derfor ikke ha noe problem med å kunne forsørge de fire barna Theodora (9), Charlie (7), Colette (3) og Beau (2).

Et puslespill

Nå avslører likevel Williams at familien på seks for tiden er hjemløse.

I januar solgte nemlig «Angels»-stjernen luksusboligen i Wiltshire i England før han sist uke også solgte et herskapshus i Los Angeles. De to hjemmene gikk for svimlende 67 millioner og 364 millioner kroner, skriver The Sun.

AVSLØRER: Robbie Williams forteller nylig om et lite uhell som skjedde ombord på et fly i fjor. Bilder: Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

Nå vet derimot Williams ikke hvor han og familien skal bo.

- Vi har ikke noe sted å være akkurat nå. Vi har egentlig solgt alt, så vi bor ikke noe sted, men prøver å finne ut av det, fortalte han på radioshowet «Kyle and Jackie O» torsdag, ifølge nettstedet.

- De fire barna ersom en rubiks kube som vi prøver å finne ut av. Hvis vi sender dem på skole ser de ikke meg fordi jeg er overalt, og hvis de får hjemmeskole så dukker det opp en rekke andre problemer, forklarte han videre, og la til:

- Vi prøver å finne en løsning på det.

Williams og Field giftet seg i Los Angeles i august 2010, etter å ha vært kjærester i fire år.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Slet med rusmisbruk

Popstjernen fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, og har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, innrømmet «Feel»-stjernen i 2019 at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, fortalte han til Daily Star, ifølge Contact Music.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

LES OGSÅ: Feiret sønnen med nakenbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer