OVER: Den lille flørten mellom Øystein Myhren Storaa og Mikela Beckovic tok slutt inne på hotellet.  Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
OVER: Den lille flørten mellom Øystein Myhren Storaa og Mikela Beckovic tok slutt inne på hotellet. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.noVis mer

- Vi har ikke lenger noe personlig kontakt

Mikela tviholder på singelstatusen etter den bitre «Paradise Hotel»-exiten.

SEOGHØR.NO: Tirsdag var det Mikela Beckovic (20) som måtte takke for seg i «Paradise Hotel» på dramatisk vis.

Etter at Malin Håvarsdotter Jensen (22) sjekket inn mandag, fikk hun i oppgave å sende ut en av jentene, og etter et dramatisk døgn, var det Mikela som måtte reise hjem.

Men tiden på hotellet, har vært alt annet enn kjedelig, for 20-åringen.

I aller første episode av «Paradise Hotel», hoppet Øystein Myhren Storaa (21) og Mikela til sengs.

 I tiden etterpå, koste de to seg mye, men kontakten dabbet mer og mer av og dagene før hun røk ut hadde Mikela et anstrengt forhold til Øystein og sin nye romkamerat Carl Aksel Jansen (20).

TIL KØYS: Øystein og Mikela hadde sex første natten.
TIL KØYS: Øystein og Mikela hadde sex første natten. Vis mer

Etter hjemkomsten til Norge, har Mikela og Øystein ikke tatt opp igjen kontakten.

- Jeg og Øystein har ikke veldig mye kontakt privat, men vi har en gruppechatt der det prates jevnlig, så alle har på en måte kontakt med alle. Men ikke noe utover det, sier den søte deltakeren til Seoghør.no.

- Vi har ikke lenger noe personlig kontakt

Den sjarmerende Hønefoss-gutten, Øystein, har tidligere avslørt at han syntes det bare var hyggelig at de fikk en såpass frekk start på oppholdet.

- Det var jo morsomt, og greit å få «innviet» hotellet. Det er absolutt ikke noe jeg angrer på eller noe sånt, sier han til Seoghør.no.

Avviser interessen fra mannlige fans

Selv om kontakten med Øystein har dabbet av, har Mikela merket at interessen fra det motsatte kjønn er svært sterk, etter hun ble kjent. Men det vil hun ikke ha noe å gjøre med. 

- Jeg er så singel som jeg kan få blitt, og trives best med det. Det er veldig mange flere gutter som prøver seg nå bare fordi de tror det er kult å bli sammen med folk som er kjente,  det er veldig mange desperate gutter der ute, sier hun til Seoghør.no

- Sint på meg selv
Tirsdag ble Mikela sendt ut av hotellet, noe hun mislikte sterkt. Det er nemlig spesielt én ting deltakeren angrer på.

NY PARTNER: Carl Aksel Jansen ble partner med Malin Håvardsdotter Jensen, og Mikela måtte forlate hotellet.
NY PARTNER: Carl Aksel Jansen ble partner med Malin Håvardsdotter Jensen, og Mikela måtte forlate hotellet. Vis mer

- Jeg var veldig sint på meg selv da jeg røk, det var min egen feil fordi jeg valgte å være ærlig mot partneren min, og det lønnet seg ikke!

Hennes partner, Carl Aksel, saboterte nemlig Mikelas hemmelige oppdrag, da Gjøvik-jenta fikk et brev hvor det stod at hun måtte finne nykommerens forlovelsesring.

Dermed klarte ikke Mikela å finne ringen, som hadde blitt hennes trygghet videre. Istedenfor endte den dramatiske seremonien med at Malin valgte Carl Aksel, og Mikela måtte reise hjem. 

Flere måneder etter innspillingen er Mikela fortsatt bitter over partnerens valg.

- Når jeg var partner med Carl på det verste så var det så kjipt å være partner med han, jeg var skikkelig lei og ville nesten heller sjekke ut enn å fortsette å være hans partner.

- Det handlet om hvem som ofret hvem først og siden man må tenke på seg selv så forstår jeg hvorfor det ble som det ble, sa hun.

ISFRONT: Stemningen var alt annet enn god mellom Mikela og Carl Aksel, da hun forlot hotellet.
ISFRONT: Stemningen var alt annet enn god mellom Mikela og Carl Aksel, da hun forlot hotellet. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har måttet gi opp å reise med bussen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.