Courteney Cox og David Arquette:

- Vi har ikke hatt det lett

David Arquette og Courteney Cox har bevart vennskapet etter skilsmissen. Det har ikke alltid vært like lett.

LANG SKILSMISSE: Det tok tre år fra bruddet mellom David Arquette og Courteney Cox til de var skilt. Nå letter førstnevnte på sløret om forholdet han har til ekskona i dag. Her er de sammen i 1998. Foto: NTB scanpix
LANG SKILSMISSE: Det tok tre år fra bruddet mellom David Arquette og Courteney Cox til de var skilt. Nå letter førstnevnte på sløret om forholdet han har til ekskona i dag. Her er de sammen i 1998. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ti år siden stjerneparet Courteney Cox (56) og David Arquette (48) gikk hver til sitt, etter elleve års ekteskap.

Duoen, som har datteren Coco (16) sammen, møttes under innspillingen av «Skrik» i 1996, og giftet seg tre år senere. I 2010 var det imidlertid over og ut mellom de to, men først tre år senere var de offisielt skilt.

I motsetning til andre Hollywood-ekteskap som har gått i vasken, er tonen en helt annen mellom det tidligere stjerneparet. De har nemlig bevart det gode vennskapet etter skilsmissen, og nå hyller Arquette «Friends»-stjernen.

EKSER: Courteney og David samarbeider tett etter skilsmissen. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet til ekskona. Foto: NTB scanpix
EKSER: Courteney og David samarbeider tett etter skilsmissen. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet til ekskona. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Har ikke hatt det lett

- Vi samarbeider som foreldre til vår 16 år gamle datter, og har et veldig bra forhold, sier han i et nytt intervju med Yahoo! Entertainment, og fortsetter:

- Vi er venner og kommuniserer mye på grunn av Coco.

Til tross for at det later til å være rosenrødt mellom eksparet i dag, har det ikke alltid vært like lett - spesielt med tanke på at datteren nå er tenåring.

DEN GANG DA: Courteney Cox og David Arquette i 2006, to år etter at de fikk ei datter sammen. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Courteney Cox og David Arquette i 2006, to år etter at de fikk ei datter sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
KJENDISDATTER: Courteney og eksmannen har datteren Coco sammen. Her med mora i 2018. Foto: NTB scanpix
KJENDISDATTER: Courteney og eksmannen har datteren Coco sammen. Her med mora i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er vanskelige deler, spesielt gjennom tenårene. Det er mange følelser, sier han, og legger til at utfordringene har ført han nærmere ekskona.

- Vi har ikke hatt det lett, men vi har vært veldig åpne og støttende for hverandre. Vi har aldri kranglet eller kjempet mot hverandre under skilsmisseprosessen eller oppdragelsen av barnet vårt, fortsetter han.

Møttes på jobb

Ifølge Arquette har dette sørget for et respektfullt forhold mellom de to.

Som nevnt møttes det tidligere ekteparet på settet til «Skrik». De har også medvirket i oppfølgerne sammen, men i 2011 avslørte Cox at det var spesielt å spille inn den fjerde filmen med 48-åringen.

På dette tidspunktet skal nemlig ekteskapet ha slått sprekker.

BASSENGMORO: Courteney Cox får ros fra både venner og fans etter at hun la ut en badevideo utenom det vanlige. Vis mer

- Det som er er at David og jeg elsker hverandre og kommer godt overens, sa hun til Entertainment Weekly den gang, og fortsatte:

- Jeg elsker ham så mye, og vi er de næreste venner. Jeg vil si at vi antakelig har det bedre nå enn da vi spilte inn den filmen, det var litt utfordrende til tider. Jeg har ikke de beste minnene fra innspillingen.

Gjenforenes på skjermen

Stjernen fortalte videre at dette var starten på problemene mellom dem, men at de kom seg gjennom jobben.

Nylig ble det ifølge People bekreftet at en femte oppfølger av «Skrik» skal lages, noe som også betyr at eksparet gjenforenes på skjermen.

Vis mer

- Vi har alltid elsket å jobbe sammen. Hun er en fantastisk skuespiller, så det blir gøy å bringe disse karakterene til live igjen og se hva de driver med nå, sa Arquette nylig.

Både 48-åringen og Cox har gått videre siden skilsmissen. Førstnevnte giftet seg med journalist Christina McLarty for fem år siden, mens «Friends»-stjernen er kjæreste med Snow Patrol-stjerne Johnny McDaid.

LES OGSÅ: - Vi har vært gjennom helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer