- Vi har ikke en gang bodd sammen

Den nyforlovete TV 2-profilen Susanne Furøy Wergeland avslører til Seohør.no at hun er spent på sitt nye hverdagsliv med kjæresten Atle Jørstad.

SEOGHØR.NO:Fredag ble det klart at TV 2-profilen og «Mitt dansecrew»-deltageren Susanne Furøy Wergeland (29) har forlovet seg med VG-journalisten Atle Jørstad.

Frieriet skjedde i Thailand. Susanne og kjæresten reiste dit, etter at hun røk ut av TV 2-programmet «Mitt dansecrew» tidligere i år.

Da Seoghør.no møtte en lykkelig Susanne på «Mitt dansecrew»-finalenfredag - som endte med seier til Thomas Finger'n Gullestad - sier hun at paret tar en liten sjanse ved å forlove seg.

- Vi har jo ikke en gang bodd sammen, så vi tar jo en liten sjanse ved å forlove oss. Men nå er vi så lykkelige så da gjør vi det bare, strålte en forelsket Susanne.

GLAD: En lykkelig Susanne Wergeland fortalte til Seoghør.no, at hun og forloveden Atle gleder seg over å ha forlovet seg. Foto: Tor Lindseth
GLAD: En lykkelig Susanne Wergeland fortalte til Seoghør.no, at hun og forloveden Atle gleder seg over å ha forlovet seg. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Den søte brunetten forteller at de rakk å planlegge bryllupet på ferien.

- Vi hadde jo tre dager igjen, så de dagene gikk jo med til å planlegge. Jeg har allerede snakket med damene som styler meg i TV 2 om bryllupskjole og sminke, så jeg håper de kan hjelpe meg.

- Vi kommer sikkert til å gifte oss neste sommer eller noe, men ikke denne sommeren hvertfall, for jeg har så stor slekt, ler Wergeland.

29-åringen, som har vært kjæreste med Atle Jørstad siden 2013, er ikke redd for at lidenskapet skal forsvinne selv om de gifter seg.

- Det er jo opp til hver enkelt, men vi har jo som sagt ikke en gang bodd sammen, så jeg gleder meg, smiler sportsankeren.

SØT: Atle Jørstad fridde på ferie i Thailand, og paret brukte resten av dagene på å planlegge bryllup. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
SØT: Atle Jørstad fridde på ferie i Thailand, og paret brukte resten av dagene på å planlegge bryllup. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

Hun har tidligere avslørt til Seoghør.no at det var kjærestens entusiasme som fikk henne til å takke ja til å bli med i dansekonkurransen.

Men også før hun begynte å trene til «Mitt dansecrew», sørget typen for at Susanne fikk svingt seg på dansegulv.et.

- Jeg danser mye mer nå som jeg har kjæreste. Da stikker du jo ut på dansegulvet og slapper av.

Det flotte sportsankeret har nemlig aldri hatt sansen for å teste dansegulvet når hun ikke har hatt kjæreste.

- Hvis du er singel... Det er jo da du henger i baren og er på utkikk, sa hun lattermildt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg danser mer etter at jeg fikk kjæreste