- Vi har ikke daglig kontakt

Men Mille Marie Treschow hevder hun har et godt forhold til eks-mannen Stein Erik Hagen.

GOD TONE: Mille-Marie Treschow sier til VG at  hun har en god tone med eks-mannen Stein Erik Hagen etter bruddet, men at de ikke har daglig kontakt. Foto: Andreas Fadum
GOD TONE: Mille-Marie Treschow sier til VG at hun har en god tone med eks-mannen Stein Erik Hagen etter bruddet, men at de ikke har daglig kontakt. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: For to år siden ble det kjent at de norske forretningstoppene Mille-Marie Treschow (60) og Stein Erik Hagen (57) gikk hver til sitt etter åtte års ekteskap.

I et intervju med VG sier Mille-Marie at hun fortsatt har et godt forhold til eks-mannen, men at de etter bruddet snakker langt sjeldnere med hverandre.

- Vi har ikke daglig kontakt. Vi lever hver våre liv.

Fikk den tøffe tiden på avstand

Stein Erik Hagen - som i 2013 også måtte behandles for prostatakreft - sa i fjor til Se og Hør at han har lagt om livet etter å ha fått den tøffe tiden på avstand.

– Jeg har fått livsgnisten tilbake!

– Jeg er blitt flinkere til å stoppe opp og nyte livet. Nå bruker jeg mye tid på reiser og kunst – i tillegg til jobb, sa Hagen den gang til Se og Hør.

Tidligere denne måneden kunne han også avsløre at han har gått ned hele 17 kilo før sommeren.

- Jeg har gått ned 17 kilo siden sommeren 2013. Jeg går turer og trimmer litt, men ikke mer enn før. Jeg er blitt mer bevisst på næringsinnholdet i det jeg spiser, og har kraftig redusert inntaktet av sukker, salt og farlig fett, sier han til VG.

LES OGSÅ: Slik gikk Hagen ned 17 kilo