- Vi har ikke akkurat vært like forelsket hele veien

Statsministeren åpner opp om ekteskapet med Sindre Finnes.

GODT GIFT: Ekteparet Erna Solberg og Sindre Finnes har vært gift siden 1996. Her fra Høyres landsmøtemiddag i Oslo i fjor. Foto: Se og Hør / All Over Press
GODT GIFT: Ekteparet Erna Solberg og Sindre Finnes har vært gift siden 1996. Her fra Høyres landsmøtemiddag i Oslo i fjor. Foto: Se og Hør / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Statsminister Erna Solberg (53) og siviløkonom Sindre Finnes (50) møttes under studietiden i Bergen, og giftet seg i Paris i 1996.

I et intervju med VG åpner statsministeren opp om ekteskapet med Finnes, og på spørsmål om paret er stadig like forelsket svarer hun:

- Jeg tror ikke det finnes noen som kan være ærlige og si at de har vært akkurat like forelsket hele veien når man har vært gift så lenge som det vi har. Men man blir mer glad i hverandre, sant. Man kjenner hverandre bedre og det er en annen type følelser. Forelskelse er jo veldig mye dette med å være spent og nervøs, og det kjenner ikke vi på i like stor grad når vi kjenner hverandre så godt som vi gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer