NÅ FÅR VI VITE SVARET: «Himmelblå» karakteren Kim kommer tilbake i de to siste episodene av suksesserien. Kim spilles av Edward Schulteiss, her sammen med Line Verndal. Foto: NRK
NÅ FÅR VI VITE SVARET: «Himmelblå» karakteren Kim kommer tilbake i de to siste episodene av suksesserien. Kim spilles av Edward Schulteiss, her sammen med Line Verndal. Foto: NRK Vis mer

- Vi har holdt hemmeligheten i over ett år

- Trøkket har økt veldig fra publikum den siste tiden..

Publisert
SEHER.NO:  Den tredje sesongen av NRKs suksessdrama «Himmelblå» går nå sin seiersgang på norske skjermer.

Og søndag får tv-seerne endelig svaret på det store spørsmålet de har stilt seg siden forrige sesong - nemlig hva som skjedde med Edward Schulteiss` rollefigur Kim.

- Trøkket har økt veldig fra publikum den siste tiden, for nå skjønner de at svaret nærmer seg. Men en hemmelighet som vi har klart å holde på i over ett år, ville jeg aldri avslørt nå rett før svaret kommer, sier «Himmelblå»-produsent, Vegard Stenberg Eriksen til Dagbladet.

Før kveldens avsløring om hva som faktisk skjedde med Kim, har folkets teorier om hva som skjedde vært mange. Ifølge Dagbladets uformelle undersøkelse kan teorien kokes ned til tre hovedteorier: Russerteorien, Bunkerteorien og Rømningsteorien.

Russerteorien, som er den flertallet av folket anser som mest sannsynlig, går ut på at Kim forliste på vei tilbake til Ylvingen, mistet hukommelsen, og ble plukket opp av en russisk fiskebåt. Schulteiss selv, mener dette blir for enkelt.

- Russerteorien er jo veldig tynn, synes jeg. Det store spørsmålet med teoriene er hvorfor Kim skulle få hukommelsestap. Får man det av å falle i vannet? Det er også svært sannsynlig at noen hadde sagt ifra at de fant ham, for de ville jo hørt at han var norsk? Ikke at jeg vet noe om det, men jeg regner med at det meldes fra om slike ting, sier Schulteiss

Om Kim lever videre i bevisstheten til Robin, opptrer i tilbakeblikk, eller er i live må man vente til kveldens episode for å få svaret på.

«Himmelblå» vises er på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin store TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Nå får du «Himmelblå»-svaret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer