- Vi har hengt sammen i tre år

Nå snakker Aksel Lund Svindal om forholdet til vakre Julia.

FAVORITTDAMA: - De som leste bloggene mine fra OL kunne ikke unngå å skjønne hvem som er favorittdamen min, sier Aksel Lund Svindal om Julia Mancuso. Foto: Maury Phillips/WireImage.com
FAVORITTDAMA: - De som leste bloggene mine fra OL kunne ikke unngå å skjønne hvem som er favorittdamen min, sier Aksel Lund Svindal om Julia Mancuso. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
SEHER.NO: Som første norske medium avslørte Seher.no fredag i forrige uke at Aksel Lund Svindal (27) og Julia Mancuso (26) bekreftet at de hadde et forhold.

Det var under den amerikanske idrettsgallaen ESPYS Awards at de to røpet seg for amerikansk TV.

Som Se og Hørs bilder i tirsdagens blad viser, nyter de to alpinstjernene nå ferien på Maui med surfing og bading. Men selv er Norges alpiness overrasket over all oppmerksomheten forholdet har fått.

- Vi har jo hengt sammen i tre år, og de som leste bloggene mine fra OL kunne ikke unngå å skjønne hvem som er favorittdamen min, sier Aksel Lund Svindal til VG.


Og ganske riktig startet spekulasjonene for fullt da Aksel skrev denne meldingen på Twitter under OL i Vancouver: «The big favorite Lindsey Vonn won the women’s downhill ahead of my favorite Julia Mancuso. Nice Julia!!»

Etter at meldingen ble lagt ut nektet han for at de to var kjærester i intervju med Dagbladet. Men til Access Hollywood fikk Julia spørsmål om hvor lenge de to har datet.

- Hmm, det er et komplisert spørsmål, sier hun, før hun la til:

- Men vi har tilbrakt sommeren sammen nå. Jeg var i Norge i en måned og han besøkte meg i Maui.

Da intervjueren så sitt snitt til å spørre om de to ikke bør ta det neste steget, var det Aksel som svarte.

- Jeg tror vi allerede har tatt det til neste steg, sa den norske alpinstjernen om det å gå offentlig på den røde løperen.

Tidligere har Svindal sagt at han ikke liker å være sammen med en dame som bort to verdenshav og et kontinent borte, men nå mener han ting har forandret seg.

- Tiden går, ting stemmer og lysten til å overvinne praktiske hindringer øker. Riktignok er ikke alpint som skiskyting, hvor guttene og jentene konkurrerer sammen hver helg, men vi er jo begge i alpene mesteparten av vinteren. Dessuten har vi noen måneder på våren hvor vi har tid til å være sammen, sier Svindal til VG. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Røpet seg på den røde løperen