- Vi har hatt mye krangling

Kristian Valen forteller at det gikk hardt for seg under innspillingen av sitt nye NRK-program.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag er det premiere på Kristian Valens nye underholdningsshow «Valens rikskringkastning» på NRK1, der han parodierer kjente fjes som Fredrik Skavlan, Petter Northug og Lars Monsen.

Etter fire år i TVNorge er Valen i NRK, og ble svært overrasket over at hans nye show får sendeplass på lørdagskvelden.

-  Jeg hadde vært happy med en tirsdag sånn halv ett om natten på NRK2, jeg, så når vi fikk den beskjeden ble jeg kjempehappy. Sist var det mitt store idol Trond Kirkvaag som fylte denne plassen, og da kom den æresfrykten og jeg tenkte at herregud, hva gjør du nå. Da kom alle de negative tankene, og jeg tenkte at jeg hadde det jo egentlig greit, hvorfor ødelegger jeg det nå? Det er sånn at jeg har mer å tape enn å vinne, men jeg kunne ikke si nei, sier Valen til Seoghør.no.

Innspillingen av den nye TV-serien gikk derimot langt fra smertefritt.

- Det har vært en veldig hard vei. Vi har hatt mye krangling. Jeg kan si det rett ut. Men det er mer løsningsmessig. Når du kommer til en ny plass, har man alltid barnesykdommer med i alle samarbeid. Det er mange ganger man tenker at faen, dette gidder jeg ikke mer, og de har sikkert tenkt akkurat det samme, sier Valen.

- Jeg har ikke kranglet med NRK. NRK er ikke en person, vet du. Det er jo 7000 mennesker som springer rundt der oppe, og det er ingen som vet hva de gjør. Så jeg skjønner jo hvorfor det koster å ha lisens, men vi har ikke sett noe til de lisenspengene.

Etter å ha kommet over samarbeidsproblemene, mener komikeren at han og produksjonsteamet ble som en familie.

- Jeg er veldig glad for at vi var enige om at dette kom til å være en tøff vei, og jeg er veldig glad og stolt over at denne gjengen klarte å holde ut med meg og at vi har det produktet som vi presenterer nå, sier en fornøyd Kristian Valen til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Fikk hjertekramper etter TV-innspilling 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer