- Vi har hatt litt snublefot

Men Maria Haukaas Storengs korister har finalenervene under kontroll.

BACKER MARIA: Jorunn Hauge, May Kristin Kaspersen og Kariane Kjærnes  følger Maria Haukaas Storeng gjennom alle øvingene i Beograd. Foto: SCANPIX
BACKER MARIA: Jorunn Hauge, May Kristin Kaspersen og Kariane Kjærnes følger Maria Haukaas Storeng gjennom alle øvingene i Beograd. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEOGRAD SEHER.NO: Bak enhver mann står det ifølge ordtaket ofte en kvinne. Men bak Norges MGP-håp Maria Haukaas Storeng står det tre stykker - pluss to menn.

Dette er koristene Jorunn Hauge, May Kristin Kaspersen, Kariane Kjærnes, Håvard Gryting og Øystein Nesbakken, som er innleid for å få Maria til å skinne og høres best mulig ut.

Og koristene har merket seg at den norske låten har fått mange fans i Beograd.

- Dette er veldig stort. I år er det den mest kommersielle låten vi har hatt, så lenge jeg har vært med sier Håvard Gryting - som har koret på flere norske Eurovision-sanger.

De fem sangerene jobber alle som frilans-musikere og demonstrerte sine talenter for Seher.no med en spontankonsert i Beograd.

Ingen av dem nølte med å takke ja til MGP-tilbudet fra NRK, selv om det blir mange lange timer med øvinger på "Hold On Be Strong".

- Det verste som kan skje i finalen, er at noen faller. Det har ikke skjedd ennå, men vi har hatt litt snublefot. Men vi tenkter ikke på det, sier Jorunn Hauge til Seher.no.

- Det kommer til å gå perfekt!, legger Kariane Kjærnes selvsikkert til.

Nå ser de fem koristene til lørdagens nordiske drømmefinale.

- Tirsdagen var helt fantastisk og forferdelig på en gang. Jeg har ikke egentlig nerver til sånt. Jeg tør ikke tenke på hvordan finalen blir, humrer Øystein Nesbakken.

Se MGP-koristenes spontankonsert her:


[obj:media:6449]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer